Evenimentul Zilei > Monden > Cele mai extravagante decorațiuni de Crăciun ale celebrităților! Cine este „Regina Crăciunului” FOTO
Cele mai extravagante decorațiuni de Crăciun ale celebrităților! Cine este „Regina Crăciunului” FOTO

Cele mai extravagante decorațiuni de Crăciun ale celebrităților! Cine este „Regina Crăciunului” FOTO

Vedetele din întreaga lume au intrat în spiritul Crăciunului, întrecându-se în decoraţiunile specifice Sărbătorilor de iarnă. Iar imaginile sunt fabuloase.
Unele vedete și-au arătat deja brazi de Crăciun împodobiţi chiar de la începutul lunii noiembrie, pentru că nu au mai avut răbdare.De la Michelle la Kylie Jenner, sunt doar câteva nume celebre care ne-au asigurat că vor avea un Crăciun 2020 normal dincolo de problemele cauzate de pandemia coronavirusului.

Stacey Solomon și Joe Swash

Cei doi au postat pe Instagram o imagine superbă de la intrarea în casa lor. Stacey a reuşit un decor în partea din față a casei cu o arcadă realizată din crengi şi plante uscate, împodobite cu globuri. Ea, partenerul Joe Swash, fiul lor Rex și cei doi băieți ai ei au pozat în fața aranjamentului festiv.

Celebra Kylie Jenner va sărbători alături de micuțul Stormi (Imagine: Instagram)

Kylie, regina machiajului, își prezintă decorațiunile speciale de Crăciun aşa cum face în fiecare an. Clanul Kardashian are un obicei deja consacrat în ceea ce priveşte decoraţiunile extravagante din casele lor pe care le prezintă pe Instagram.

Michelle Keegan și Mark Wright

Cuplul preferat al showbiz-ului a început cu pregătirile destul de repede, Michelle recunoscând că „regulile au fost aruncate pe fereastră”, când a început să decoreze la începutul lunii noiembrie. Michelle şi Mark au optat pentru o arcadă deasupra ușii din fața casei, presărată cu bastoane şi lumini-led, iar de-o parte şi de alta a uşii stau de pază doi soldați de jucărie. Bradul de Crăciun este la fel de fabulos după cum puteţi remarca din imaginea postată pe Instagram.

Kelly Brook

Modelul şi DJ Kelly s-a fotografiat cu iubitul ei, Teddy, în fața bradului de Crăciun. Kelly a optat pentru decoraţiuni clasice, globuri tradiționale, funde mari, flori argintii care îmbracă bradul armonios.

jess wright decorațiuni de Crăciun a

Mariah Carey: Crăciunul este perioada ei preferată a anului (Imagine: INSTAGRAM)

Trebuie spus că Mariah Carey a fost numită „Regina Crăciunului” pe reţelele de socializare.

Kim Kardashian: şi-a apărat decorul de Crăciun, spunând: Îmi plac acestea!

Ayda-Field-Robbie-Williams-pom-de-Crăciun

Khloe Kardashian

A încercat să ţină pasul cu surorile sale optând pentru un brad de Crăciun impunător şi strălucitor la casa ei din Los Angeles, în special pentru fiica ei de un an True. Crăciun fericit tuturor !! Am început să ne decorăm casa!, a scris ea pe Instagram