Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai controversate poze de absolvire: studenţii îmbrăcaţi în robe, fericiţi că le-a luat şcoala foc | FOTO
Cele mai controversate poze de absolvire: studenţii îmbrăcaţi în robe, fericiţi că le-a luat şcoala foc | FOTO

Cele mai controversate poze de absolvire: studenţii îmbrăcaţi în robe, fericiţi că le-a luat şcoala foc | FOTO

Pentru un grup de studenţi din China, ziua absolvirii va fi una greu de uitat. Fotografiile pe care le-au făcut au devenit instantaneu viral pe internet. Nu la fel de fericiţi au fost şi profesorii lor.

Chiar în timpul festivităţii de absolvire, clădirea Universităţii Tehnologice Dalian din China a luat foc. Studenţii,fericiţi că au terminat cursurile respectivei universităţi, după ce au ieşit din clădire în perfectă siguranţă s-au gândit că ar fi păcat să nu facă o fotografie pentru a-şi aminti mereu de minunata zi.
Pozele făcute de ei au fost postate imediat pe Facebook, peste 3.000 de oameni au dat share, iar povestea absolvirii lor a ajuns cunoscută în toată lumea.
Partea proastă este că şi foştii lor profesori au văzut fotografiile şi nu au fost deloc încântaţi. Oficiali ai universităţii au declarat că tinerii nu ar fi trebuit să facă fotografii în timpul acestui incident, citaţi de către cei de la Daily Mail.