Evenimentul Zilei > Economie > Cel mai mare mall din vestul țării se deschide în martie. Cu PISCINĂ SEMIOLIMPICĂ și iMAX
Cel mai mare mall din vestul țării se deschide în martie. Cu PISCINĂ SEMIOLIMPICĂ și iMAX

Cel mai mare mall din vestul țării se deschide în martie. Cu PISCINĂ SEMIOLIMPICĂ și iMAX

Un bazin de înot de 25 de metri, branduri de prestigiu internațional, cinematograf 4Dx. Așa se anunță noul mall care va fi inaugurat la Timișoara pe 31 martie. Este vorba de Shopping City Timișoara, o investiție de aproape 84 de milioane de euro a grupului NEPI.

“Investiția NEPI în valoare de 83,8 milioane de Euro în Shopping City Timișoara reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investiții din ultima perioadă din județul Timiș. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrărilor la Shopping City Timișoara, Faza II, reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an. Vrem să oferim un mall care să depășească așteptările timișorenilor și întregii populații din regiunea de vest a României. Shopping City Timișoara va oferi, alături de opțiuni variate de cumpărături și petrecere a timpului liber și noi locuri de muncă, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a regiunii de vest”, afirmă Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

În noua galerie comercială se vor găsi branduri precum: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari,  Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de cel mai  mare și mai modern cinematograf din afara Capitalei.  

Cinema City va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare iMAX și 4Dx. În plus, Shopping City Timișoara pune la dispoziția timișorenilor și o sală de fitness ultramodernă, SmartFit 3, dotată cu piscină semi olimpică, lungă de 25 de metri

Situat în Calea Șagului nr. 100, Shopping City Timișoara este construit pe un teren de 18 hectare, și are o suprafață închiriabilă de 70.000 metri pătrați în prima fază.