Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai mare câştig din era cripto. A investit 8.000 de dolari anul trecut. Astăzi are 5,7 miliarde de dolari. Cum a procedat norocosul
Cel mai mare câştig din era cripto. A investit 8.000 de dolari anul trecut. Astăzi are 5,7 miliarde de dolari. Cum a procedat norocosul

Cel mai mare câştig din era cripto. A investit 8.000 de dolari anul trecut. Astăzi are 5,7 miliarde de dolari. Cum a procedat norocosul

În timpul achiziției de 8.000 de dolari de către investitor, monedele Shiba Inu se tranzacționau în jurul valorii de .000000000189. Astăzi, criptomoneda se tranzacționează în jurul valorii de .00007941, reprezentând un câștig rapid în doar 14 luni.

Shiba Inu a avut o lună colosală, deoarece moneda meme a crescut cu 1138% în octombrie. În ceea ce este numit cel mai mare comerț individual din toate timpurile, un investitor cripto a transformat aproximativ 8.000 de dolari în aproximativ 5,7 miliarde de dolari cumpărând trilioane de monede shiba inu la scurt timp după debut.

Prețul Shiba Inu a atins un nou maxim istoric la 0,00008870 USD pe 28 octombrie. A reușit să creeze mai multe noi recorduri în două zile consecutive, deoarece a crescut puternic săptămâna trecută.

Cu toate acestea, noul miliardar de criptomonede ar putea deveni și mai bogat. Datele firmei de analiză IntoTheBlock confirmă că criptomoneda ar putea crește și mai mult. Prețul a crescut vertiginos în ultimele șapte zile, la fel ca și tranzacțiile.

Shiba Inu a înregistrat cea mare tranzacție individuală în istoria criptomonedei

„Acest portofel a cumpărat aproximativ 8.000 de dolari din $SHIB în august anul trecut. Acum valorează 5,7 miliarde de dolari. De la 8.000 de dolari la 5,7 miliarde de dolari în aproximativ 400 de zile. S-ar putea să avem de-a face cu cea mai mare tranzacție individuală din toate timpurile.”

Odată cu creșterea prețului de ieri, Shiba Inu a detronat giganți precum Dogecoin (DOGE), XRP și Polkadot (DOT). Criptomoneda meme a crescut cu 150% în ultima săptămână și cu peste 600% până acum în această lună octombrie.

Conform furnizorului de date on-chain Santiment, oferta totală de monede SHIB la bursă a atins un minim al ultimelor 4 luni. Furnizorul de date a raportat: SHIB a crescut acum cu un uimitor +174% în ultima săptămână, pe măsură ce hodlerii „cu pumn de diamant” continuă să fie recompensați. Oferta de monede #ShibaInu care există pe burse continuă să se deplaseze în jos, deoarece tot mai mulți comercianți mută monedele în siguranță în portofele reci.

Apar îngrijorări

Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului din spațiul cripto, fanii cripto sunt îngrijorați de efectul asupra stabilității pieței dacă deținătorul decide să profite de câștigurile masive, care ar putea fi una dintre cele mai mari tranzacții individuale din toate timpurile.

Vorbind despre impact, un utilizator de Twitter, „Untraceable ”, s-a întrebat dacă piața va absorbi eventual tranzacția mare dacă deținătorul decide să lichideze portofelul: Poate piața SHIB să absoarbă 5,7 miliarde de dolari dacă acest portofel se vinde?” se spune pe tweet, relatează businessinsider.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.