Celebrul cuplu sărbătoreşte 75 de ani de mariaj anul acesta. Joseph şi Sally au grijă să-şi amintească de momentul în care au devenit soţ şi soţie an de an.

Cei doi locuiesc în Chadderton, Manchester, şi s-au cunoscut la un bal în 1933, perioadă în care Marea britanie era condusă de George V, iar regimul Adolf Hitler se instaura în Germania.

Cuplul s-a logodit în 1936 şi s-a căsătorit în 1939, în timpul celui de-al doilea zărboi mondial, însă relaţia dintre ei a rezistat în timp.

În prezent, cuplul trăieşte în armonie, se bucură de serile la tv şi de orele de fitness. "Sfatul meu pentru tinerii căsătoriţi este să se certe, dar să ştie să treacă şi peste probleme. Aşa se menţine un echilibru. Noi, după 75 de ani de mariaj ne certăm şi acum, dar ştim cum să şi ne împăcăm.

Copiii din zilele noastre se mută împreună fără să ştie ce vor unii de la alţii. Dacă vrei să te muţi cu cineva, pă căsătoreşte-te, vei şti sigur ce vrei de la persoana respectivă. Toată lumea divorţează în zilele noastre. Nu sunt mulţumiţi de mariaj şi se despart. Nu ştiu ce vor de la parteneri.

Marea dragoste, credinţă şi o familie măreaţa au fost elementele care ne-au ţinut împreună", a spus Sally Littlewood