Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai emoționant moment al nunții. Simona Halep a fost extrem de fericită, toți invitații au izbucnit în aplauze. VIDEO
VIDEO

Cel mai emoționant moment al nunții. Simona Halep a fost extrem de fericită, toți invitații au izbucnit în aplauze. VIDEO

Sportiva Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc au spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, miercuri, 15 septembrie. După momentul semnării actelor, cei doi soți au celebrat alături de familie, prieteni și alte personalități din lumea sportului românesc. Iată momentul în care Simona Halep a acceptat să îl ia în căsătorie pe afaceristul Toni Iuruc.

Zi de mare bucurie pentru Simona Halep!  Toată lumea a așteptat cu sufletul la gura momentul în care sportiva a declarat, în fața ofițerului de stare civilă, că acceptă să își unească destinul cu afaceristul Toni Iuruc. Cel mai emoționant moment, prezentat pe Mediaflux.ro,  a fost cel în care renumita sportivă a spus ”da”.

Simona Halep a spus „Da!”. Nu a stat nicio clipă pe gânduri

Cununia civilă a avut loc la un local de lux din Mamaia – la malul mării, pe plaja din fața restaurantului Fratelli-Biutiful – și a fost oficiată de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, într-un aranjament floral extrem de idilic.

Halep Simona, de bunăvoie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Iuruc Apostol Gabriel?”, a întrebat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac. „Da!”, a răspuns, fără să stea pe gânduri, sportiva. Momentul a fost imortalizat de cei dragi, care i-au aplaudat pe proaspeții soți, pe fundalul melodiei „Felicita” (1982), a celebrilor artiști Al Bano și Romina Power.

Ce nume va purta Simona Halep după cununie. Cătălin Botezatu a lăudat-o pe sportivă 

Simona Halep i-a făcut o surpriză soțului ei. Nimeni nu știa ce nume va alege să poarte după cununia cu Toni Iuruc. Tenismena a hotărât să poarte numele Simona Halep-Iuruc.

Simona a purtat o rochie de culoare auriu închis, lejeră, lungă până în pământ. Sportiva a atras atenția tuturor, prin simplitate și eleganță, lucru confirmat și aplaudat inclusiv de celebrul designer Cătălin Botezatu.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: