Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai crunt avertisment primit de Meghan și Harry din partea Casei Regale. Ce-i așteaptă dacă refuză
Cel mai crunt avertisment primit de Meghan și Harry din partea Casei Regale. Ce-i așteaptă dacă refuză

Cel mai crunt avertisment primit de Meghan și Harry din partea Casei Regale. Ce-i așteaptă dacă refuză

Meghan şi Harry vor avea probleme mari dacă nu vor fi prezenți la jubileul de platină care va marca 70 de ani de la preluarea tronului de către Regina Elisabeta a II-a. 
Un expert regal a declarat că absența de la eveniment a ducilor de Sussex va declanșa o „reacție” furioasă din partea Casei Regale britanice.
Expertul spune că Meghan și prințul Harry au fost avertizați deja că dacă nu vor participa la jubileul de platină al reginei în iunie 2022, vor suporta consecințele de rigoare. Şi aşa relaţia lor cu familia se degradează din ce în ce mai mult, nu le-ar mai trebui un nou scandal, spun surse apropiate.

Jubileul de platină va marca 70 de ani de la preluarea tronului de către Regina Elisabeta a II-a

Este știut faptul că Meghan Markle nu a participat la niciun eveniment al familiei regale de când a părăsit monarhia în martie 2020, în timp ce prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru înmormântarea prințului Philip și dezvelirea statuii prințesei Diana la Kensington Gardens.

Doamna Nicholl: „O să-i vedem pe balconul Palatului în iunie pentru sărbători? „Dacă nu, vor avea parte de excludere totală. Va exista o reacție negativă”.

Doamna Nicholl a discutat, de asemenea, despre viitoarea carte a prințului Harry în care descrie viața în familia regală. Ea a declarat pentru Royal Beat că anunțul despre carte  cu memoriile prințului Harry a venit ca un șoc pentru Familia Regală.

Comentatorul regal a mai susținut că ducele de Sussex continuă să lase familia regală „în spate”, dându-le prea puține informaţii cu privire la planurile sale.

Nicholl a susținut: „Palatul nu știa, familia nu știa. Acest lucru a venit ca un adevărat șoc. Cred că seamănă puțin cu anunțul despre sarcina a doua a lui Meghan”.

Prinţul Harry a scris în secret o carte. Suma ar putea fi de 20 de milioane de dolari. Încă se negociază

Potrivit Express, familia Regală britanică n-a știut nimic despre planurile lui Harry de a scrie memoriile pe o sumă incredibilă. Ducele de Sussex a declarat că a scris cartea ”nu în calitatea sa de prinț, ci în cea de bărbatul care a devenit”.

Volumul despre Megxit va apărea anul viitor, iar veniturile obținute în urma vânzării vor fi donate unor fundații caritabile. Editurile din Marea Britanie se bat cu cele americane pentru a obține contractul cu Harry. Încă nu se știe prețul exact, dar unele surse spun că se va ajunge undeva la 40 de milioane de dolari.

Nu scriu aceasta carte în calitate de prinț, ci în cea de bărbatul care am devenit. Am fost văzut și portretizat în multe feluri de-a lungul anilor, iar speranța mea este să-mi pot spune povestea – care va cuprinde și bune și rele și greșeli și lecții învățate și vreau să dovedesc astfel că, indiferent de proveniență, avem mai multe lucruri în comun decât ne-am imagina. Sunt profund recunoscător pentru șansa de a împărtăși ceea ce am învățat până acum și sunt nerăbdător ca oamenii să citească adevărul despre mine”, a declarat Harry.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: