Unul dintre cele mai complicate lucruri care vin după nașterea bebelușului este selectarea unui nume pe îl va purta pentru tot restul vieții. Mulți părinți decid asupra numelor care sunt semnificative pentru ei și familia lor și, uneori, trebuie să fie al naibii de unic. Aşa s-a întâmplat şi în cazul pe care vi-l prezentăm.

Un nume greu de citit şi greu de pronunțat

Este atât de dificil să scrii numele complet Ghlynnyl Hylhyr Yzzyghyl încât oficialul care a întocmit certificatul de naștere al bebelușului a trebuit să-l rescrie pe măsură ce tot comitea erori, a declarat bunicul pentru GMA Network .
Şi chiar dacă reușești să-i pronunți numele bebelușului Ghlynnyl Hylhyr Yzzyghyl, cum o să ţi-l amintești, deoarece este extrem de neobișnuit şi încurcat. Toată povestea cu numele se trage de la bunicul bebelușului care a decis să-i dea micului său nepot o poreclă simplă – Consonant – pentru că nu există vocale în numele său şi pentru că are terminații asemănătoare.

Bunicul a explicat că numele nepotului său a fost format combinând câteva litere din numele său, precum și numele tatălui, mamei și bunicii copilului. El a adăugat că au fost luate și de la numele nepoatei sale.

„Dacă îi voi da un nume, ar trebui să fie ceva de valoare pentru familia noastră”, a spus bunicul.

Numele băiatului nu este chiar vocal şi din acest motiv este foarte greu de pronunţat. Bunicul a spus că familia îl va învăța cum să-şi scrie numele și, de asemenea, să-i spună despre originea acestuia.

„De la o vârstă fragedă, îl vom învăța cum să-şi scrie numele. Îi vom explica originea numelui său, astfel încât să aibă habar de unde provine. Aşa îşi va cunoaște nepotul importanța numelui său”, a mai explicat bunicul încântat de numele inventat şi greu de pronunțat.
Dar n-ar fi chiar primul nume ciudat, deoarece trăim într-o eră în care Elon Musk și-a numit copilul „X Æ A-12”, deci nu avem motive să-l judecăm pe bunic bebelușului  Raugyl Ferolin Estrera.