Evenimentul Zilei > Social > Joburi cu 4.000 de euro pe lună în România. Ce pretenții are angajatorul
Joburi cu 4.000 de euro pe lună în România. Ce pretenții are angajatorul

Joburi cu 4.000 de euro pe lună în România. Ce pretenții are angajatorul

Specialiștii în IT sunt foarte căutați pe piața muncii, dar și foarte bine plătiți. Dovadă stau ofertele angajatorilor.
Potrivit platformei de recrutare bestjobs, cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie este unul de inginer IT, mai exact cloud architect, pentru o companie de outsourcing în IT din Bucureşti cu un salariu de 4.000 de euro pe lună, se arată în datele platformei.
Cei care îşi doresc acest job trebuie să aibă o experienţă minimă de 5 ani în domeniu şi să vorbească limba franceză la nivel mediu.

Bestjobs a identificat şi cel mai interesant job al săptămânii, cel de metrolog în Caracal sau Braşov

În ceea ce priveşte topul domeniilor cu cele mai mari salarii, platforma de recrutare a transmis că vânzările ocupă primul loc, urmate de management şi finanţe. Astfel, se caută un business development manager pentru o companie de componente auto, pentru un salariu de 3.800 de euro pe lună. De asemenea, se caută un manager pentru un lanţ de clinici stomatologice, salariul fiind de 3.500 de euro pe lună. Nu în ultimul rând, o companie din domeniu financiar recrutează pentru un post de controller & reporting, oferind un salariu de 3.300 de euro pe lună.

Cele mai multe angajări au fost făcute săptămâna trecută în domeniul financiar / contabilitate pentru job-uri de tip white collar

De asemenea, mai anunţă platforma de recrutare, Capitala rămâne pe primul loc ca număr de angajări însă în top este şi Sibiul, oraşul având o dinamică destul de echilibrată cu o ofertă variată de job-uri şi un nivel ridicat al aplicărilor.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări săptămâna trecută a fost un supermarket specializat în beauty, wellness, baby şi articole de uz caznic.

Iar cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost, în ordine, vânzările, marketingul şi IT / telecom.

Nu în ultimul rând, job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de consilier vânzări la un mare retailer de modă care a deschis zece astfel de poziţii în oraşe precum Cluj-Napoca, Braşov, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Oradea, Craiova, Arad şi Timişoara.

În ceea ce priveşte oferta şi cererea de job-uri, cele mai mari valori s-au înregistrat în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi, în domenii precum vânzări, IT / telecom, financiar / contabilitate şi inginerie.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere au fost în Slobozia, Vaslui, Târgu Jiu, Tulcea, Călăraşi, Hunedoara şi Alexandria, job-urile cel mai puţin căutate şi dorite fiind în domenii precum servicii de frumuseţe, agricultură / zootehnie, securitate / militar, babysitter şi turism / horeca, relatează news.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: