Evenimentul ZileiActualitateCei mai mari ALCOOLICI ai planetei! Au băut până au căzut în şanţ. Ipostaze şocante! | GALERIE FOTO

Cei mai mari ALCOOLICI ai planetei! Au băut până au căzut în şanţ. Ipostaze şocante! | GALERIE FOTO

Cei mai mari ALCOOLICI ai planetei! Au băut până au căzut în şanţ. Ipostaze şocante! | GALERIE FOTO
Ce face din alcool o substanță atât de periculoasă? Cu toții bem mai mult sau mai puțin în cursul vieții, dar nu toți pierdem controlul. Nu toți suntem egali în fața alcoolului.

Se pare că există unele persoane mai vulnerabile la a dezvoltă dependența la alcool, în vreme ce alte persoane pot bea timp îndelungat cantități mari fără a dezvoltă dependentă. 

Cunoaștem până în prezent doar câteva dintre motivele pentru care alcoolul este un drog care creează o dependentă atât de puternică. 

Primul motiv este unul cultural. Peste 90% din populație consumă alcool cel puțin o data în viață.  Alcoolul este la botezuri, nunți și înmormântări. Când mergem în vizită suntem întrebați dacă vrem o vișinată și nu dacă ne e sete, somn sau foame. Alcoolul este pipa păcii, lubrifiantul, dar și detonatorul relațiilor sociale. Alcoolul este văzut și ca un simbol al bărbăției. Alcoolul este peste tot și deci imposibil de evitat.  

În această galeri foto veţi vedea 70 de poze cu niponi care au băut până şi-au pierdut cunoştinţa şi au fost fotografiaţi în ipostaze şocante.

Sursa pozelor o puteţi găsi aici.