Evenimentul Zilei > Actualitate > Cei mai importanţi LIDERI AI LUMII, surprinşi în IPOSTAZE PENIBILE | GALERIE FOTO
Cei mai importanţi LIDERI AI LUMII, surprinşi în IPOSTAZE PENIBILE | GALERIE FOTO

Cei mai importanţi LIDERI AI LUMII, surprinşi în IPOSTAZE PENIBILE | GALERIE FOTO

Uneori o fotografie face cât o mie de cuvinte, însă în anumite cazuri explicaţiile sunt esenţiale pentru înţelegerea mesajului pe care acestea îl transmit. Acesta este şi cazul imaginilor din galeria foto următoare, care surprind cei mai importanţi lideri ai lumii în anumite ipostaze care, fără explicaţia foto, par desprinse din poveşti.

Într-una dintre fotografii, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, apare alături de fostul preşedinte al Statelor Unite George W. Bush, purtând un costum bizar, la prima vedere. De fapt, fotografia a fost făcută în 2006, la summitul Cooperarea Economică Asia-Pacific, din Hanoi, iar cei doi preşedinţi poartă tunică din mătase vietnameză. Fără să cunoaştem aceste detalii, fotografia este de de-a dreptul amuzantă.

O altă fotografie care stârneşte hohote de râs este cea cu Angela Merkel mâncând un hering la "botezul" unei nave de pescuit. Fotografia a fost realizată în Sassnitz, Germania, în luna mai a anului trecut. Cancelarul german a fost fotografiată exact când se pregătea să muşte din peşte. 

În galeria foto veţi găsi o serie de astfel de fotografii cu cei mai importanţi lideri ai lumii, surprinşi în ipostaze amuzante.

Sursă foto: The Independent