Evenimentul Zilei > Actualitate > Ceartă conjugală cu final incendiar. O femeie de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri la față și la mâini
Ceartă conjugală cu final incendiar. O femeie de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri la față și la mâini

Ceartă conjugală cu final incendiar. O femeie de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri la față și la mâini

O ceartă conjugală între doi soți de 78, respectiv 75 de ani, a avut un final incendiar la propriu, după ce bărbatul a dat foc la ușa încăperii în care se afla partenera sa de viață.

Ceartă conjugală cu final incendiar între doi bătrâni de 78 și, respectiv, 75 de ani.

O femeie în vârstă de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce partenerul ei, de 78 de ani, a încercat să-i dea foc. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, sâmbătă, 13 februarie, într-o localitate din județul Argeș.

Cei doi s-au luat la ceartă, după ce au consumat alcool. La un moment dat, ieșit din minți, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, dat foc la ușa camerei în care se afla partenera sa de viață. Incendiul a cuprins și o mobilă din încăpere și, probabil, s-ar fi extins la toată casa.

Ceartă conjugală cu final incendiar

Doar că, dându-și seama că a mers prea departe, bătrânul a mers la un vecin și a sunat la 112. El a anunțat pompierii, după care, ajutat de alți cetățeni alarmați de foc, a intervenit pentru stingerea focului.

„Pe fondul unui conflict şi al consumului de alcool, un bărbat de 78 de ani a incendiat uşa şi un obiect de mobilier din încăperea în care se afla concubina sa, de 75 de ani. Ulterior, acesta a mers la un vecin să anunţe la 112 şi ar fi ajutat la stingerea incendiului.”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Incendiul a fost stins cu o autospecială

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la incendiu a intervenit o autospecială cu apă şi spumă. Astfel, incendiul de la casa celor doi bătrâni a fost stins relativ repede, înainte să se răspândească și să distrugă întreaga locuință.

Conform sursei citate, odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat că femeia a suferit mai multe arsuri. Aceasta prezenta răni la nivelul feței și al brațelor, motiv pentru care a fost transportată la spital. Ea a primit îngrijiri de specialitate și este în afara pericolului.

Cazul este cercetat, însă, de polițiștii serviciului de investigaţii criminale din cadrul IPJ Argeș. Ancheta urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul. Dacă va fi cazul, polițiștii vor lua toate măsurile legale care se impun într-o astfel de situație.