Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai misterioasă piramidă. E incredibil unde a fost „ascunsă”
Cea mai misterioasă piramidă. E incredibil unde a fost „ascunsă”

Cea mai misterioasă piramidă. E incredibil unde a fost „ascunsă”

O teorie șocantă despre „cea mai veche piramidă de pe Pământ” a fost prezentatî în cel mai recent episode al emisiunii “Extratereștrii antici” de pe canalul History Channel.

Cea mai veche și misterioasă piramidă nu a fost ridicată de vechii egipteni, nici de mayași, ci de extratereștri. E “ascunsă” sub ghețurile veșnice ale Antarticii. Cel puțin așa susține David Childress, autorul unei abracadabrante teorii a conspirației.

Cea mai veche și misterioasă piramidă

Piramida” din Antartica a fost “descoperită” grației imaginilor din satelit. E vorba de o structură  din lanțul muntos Shackleton. Seamănă destul de vag cu Marea Piramidă din Gizeh, dar are ceva dintr-o figură geometrică regulată. Geologii nu i-au acordat vreo importanță deosebită. Teoreticienii conspirației consideră, însă, că imaginile obținute din satelit sunt o dovadă  că e vorba de o structură artficială, creată de ființe inteligente.


Euroscepticii preiau puterea în Italia? Românii, înspăimântați de Italexit!


Cine a înălțat cea mai veche și misterioasă piramidă?

În episodul unu din sezonul 11 al serialului „Extraterestri antici”, se vorbește deschis despre posibilitatea ca astfel de piramide să fie construite de ”vizitatori” de pe alte planete „Dacă această piramidă gigantică din Antarctica este o structură artificială, ar fi probabil cea mai veche piramidă de pe planetă. De fapt, ar putea fi piramida principală de la care au plecat toate celelalte piramide”.

David Childress nu este singurul care crede într-o astfel de posibilitate. „În toată lumea găsim dovezi ale structurilor piramidale. Ar trebui să începem să analizăm posibilitatea să fi existat o civilizație în Antarctica în trecutul îndepărtat. E vorba de o civilizație dispărută? Ar putea fi vorba despre extratereștri? Poate poate, cele mai vechi monumente ale civilizației noastre provin din Antarctica”, spune un alt vânător de OZN-uri

Unii duc teoria lui David Childress chiar mai departe. Piramida din Antarctica ar fi doar un punct într-o rețea globală de piramide. Acestea ar fi situate strategic pe tot Pământul cu scopul de genera energie.

„Au existat cercetări ample asupra piramidelor în întreaga lume, în ceea ce privește structura și rolul lor.


A ajuns UE la vaccinul lui Putin? Brusc, Sputnik V e bun pentru europeni


Una dintre teorii este că piramidele sunt generatoare de energie. prin urmare, dacă există aceste piramide plasate strategic în jurul lumii se generează o încărcare, Mai mult, este posibil să avem un val permanent în întreaga lume. E vorba de transmisie de energie fără fir ,” spune dr. Michael Salla, un scriitor care s-a ocupat de această problemă.

„Nu se prezintă nicio dovadă”

Unii privesc, însă, cu mult scepticism astfel de teorii abracadabrante. Pe YouTube, un internaut comentează batjocoritor.  Cu toată forma ei, geologii ar considera această așa-zisă piramidă acoperită de zăpadă în Antarctica un simplu munte”.

Alții sunt și mai duri: „Nu se prezintă nicio dovadă, doar o grămadă de oameni care susțin că tot ce este pe Pământ este legat de extratereștri. „Poate că geologii ar trebui să ia lecții de la acești așa-ziși experți.” Potrivit geologilor, nu este nimic neobișnuit în forma de piramidă a vărfului din lanțul muntos Shackleton. Dr. Mitch Darcy, geolog la Centrul German de Cercetare pentru Geoștiințe din Potsdam, spune că astfel de forme apar și în alte regiuni și au fost numite nunataks de specialiști, scrie ziarul britanic Express.

SUA are tehnologie extraterestră? Au fotografiat „fantoma” unui bombardier