Evenimentul Zilei > Social > Cea mai tare „aroganţă” a lui Mircea Badea pentru poliţişti: „Ca să nu mă ia Miliţia…”
Cea mai tare „aroganţă” a lui Mircea Badea pentru poliţişti: „Ca să nu mă ia Miliţia…”

Cea mai tare „aroganţă” a lui Mircea Badea pentru poliţişti: „Ca să nu mă ia Miliţia…”

Realizatorul emisiunii „În gura presei” (Antena 3) continuă războiul de la distanţă cu oamenii legii. Mircea Badea le-a dedicat o nouă ironie acestor pornind de la situaţia frizeriilor.

În actualul context al pandemiei de coronavirus, acestea sunt închide, astfel că aceia care doresc să se tundă au două soluţii.

Una presupune să se tundă singuri, acasă, iar cea de-a doua este să apeleze la frizerii care lucrează de acasă.

Astfel, Mircea Badea a anunţat că nu se tunde până când nu se va decide redeschiderea frizeriilor. Vedeta Antenei 3 a şi explicat ce stă în spatele anunţului.

„Eu am zis că nu mă tund. De ce? Sigur, pot să mă tund şi singur dacă e, că nu m-alege nimeni la etatea asta. Dar nu mă tund ca să nu mă ia miliţia.

L-am văzut pe domnul Cristi Pascu la Antena 3 care spunea o chestie corectă, adevărată: sunt închise frizeriile, dar jumătate dintre frizeri lucrează la negru, se duc acasă la cetăţean, îl tund şi cu asta, basta.

Pot să mă tund şi cu maşina, dar eu am zis că totuşi, eu fiind unul căruia i se face dosar penal pentru ce n-a spus acum doi ani, cum văd că lui Streinu-Cercel i se face dosar public pentru ce n-a scris în februarie şi am zis totuşi să nu vină, acum, Garcea la mine şi să zică: unde te-ai tuns, mă? Spune tot!”, a explicat Mircea Badea.