Evenimentul Zilei > Social > Cea mai simplă dietă de slăbit din lume se află în această farfurie! Scapi rapid de 10 kg
Cea mai simplă dietă de slăbit din lume se află în această farfurie! Scapi rapid de 10 kg

Cea mai simplă dietă de slăbit din lume se află în această farfurie! Scapi rapid de 10 kg

Când vine vorba despre slăbit, mulți dintre noi caută cele mai eficiente metode. Printre ele se numără și poate cea mai simplă dietă de slăbit din lume, așa cum i-au cei care au testat-o și au slăbit chiar și 10 kg într-o lună. Dieta aflată în prim-plan începe cu ghimbir și se termină cu bicarbonat de sodiu.

Practic, doar o linguriță din amestecul descris mai jos poate face minuni pentru cei care vor să dea jos kilogramele în plus. Vorbim despre un amestec natural și ușor de preparat.

Atenție, însă! Această dietă de slăbit nu este pentru orice stomac. Așadar, dacă știți că aveți tulburări gastrointestinale sau probleme de digestie, mai bine vă reorientați către altă rețetă pentru slăbit.

Totuși, cei care au stomacul sănătos pot apela cu toată încrederea la dieta de mai jos:

– o bucată de 4 cm de rădăcină de ghimbir proaspăt
– 150 g de hrean proaspăt
– un ardei iute mic
– 2 linguriţe cu scorţişoară
– 3 linguriţe cu miere
– sucul de la 4 lămâi
– 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu

Cum obțineți pasta benefică

ghimbir

Odată procurate aceste ingrediente, iată ce trebuie să faceți mai departe. Spălați bine şi curăţați ghimbirul şi hreanul. De asemenea, ardeiul iute trebuie să rămână fără semințe. La final, ardeiul se pune peste hrean şi ghimbir și se amestecă într-un blender.

Când se obține o pastă, puteți adăuga scorţişoara şi mierea. Odată ce amestecul devine mai închegat, se adaugă sucul obținut de la cele 4 lămâi şi bicarbonatul de sodiu. Pentru păstrare, este recomandat să păstrați amestecul la frigider, conform timpul.md.

Nu mai mult de 4 lingurițe pe zi

În ceea ce privește administrarea, cel mai bine este să consumați ca de 3, 4 ori pe zi să consumați o linguriță cu acest amestec. După două săptămâni trebuie să luați o pauză de 7 zile, după care continuați încă 14 zile.

Altfel, amintim că în decembrie 2020 a fost publicată o statistică inedită. Conform acelor date, statele membre ale Uniunii Europene au importat în 2019 379.000 de tone de mirodenii din afara spaţiului comunitar.

rețeta cu ghimbir, miere și lămâie vă poate ajuta să dați jos 10 kg într-o lună

Principala mirodenie importată a fost ghimbirul (n.r. – 110.000 de tone). Paprika şi ienibahar (94.000 de tone) au completat topul, pe locul trei a fost piperul (69.000 de tone).

Principala ţară de unde statele UE au importat ghimbir, paprika şi ienibahar a fost China (76.000 de tone, respectiv 65.000). Importurile de piper au provenit mai ales din Vietnam (31.000 de tone) şi Brazilia (22.000 de tone).