Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai frumoasă femeie salvamar din România lucrează în Eforie Nord. Video
Cea mai frumoasă femeie salvamar din România lucrează în Eforie Nord. Video

Cea mai frumoasă femeie salvamar din România lucrează în Eforie Nord. Video

Una dintre atracţiile mai puţin ştiute din staţiunea Eforie Nord are legătură cu Andreea, o femeie salvamar care s-a remarcat rapid printre turiştii prezenţi.

Şi mai ales în rândul bărbaţilor, cuceriţi de frumuseţea brunetei. Atât de puternică a fost impresia creată de charismatica femeie salvamar încât unii i-au declarat că nu i-ar deranja dacă ea i-ar salva dintr-o situaţie periculoasă.

Jurnaliştii constănţeni de la replicaonline.ro au fost cei care au descoperit-o pe frumoasa Andreea. Şi tot ei au dezvăluit că pe litoralul românesc există mai multe femei salvamar. Multe dintre ele sunt tinere şi la fel sau poate chiar mai frumoase decât colega lor din Eforie Nord.

„Sunt tinere, dornice să învețe și atrag privirile bărbaților la orice pas, mai mulți dintre aceștia spunând că s-ar arunca în valurile mării doar pentru a fi salvați de ele.

„A băgat în boală toți bărbații.”

Un astfel de caz este întâlnit și în Eforie, acolo unde o tânără a băgat în boală toți bărbații. Vorbim despre Andreea, o brunetă focoasă care pare să-i fi zăpăcit pe turiști cu formele sale voluptuoase”, notează jurnaliştii locali.

(…) Cei mai mulți dintre aceștia afirmând că sunt gata să se arunce în valurile puternice ale mării tocmai pentru a fi salvaţi de fete. (…) Trupul și formele perfecte ale tinerii i-a paralizat pe turiștii aflați în vacanță la mare”, notează cei de la replicaonline.ro.

Eforie Nord

„Vin acolo unde ești doar pentru a mă salva”, „Mă arunc în valurile mării pentru ca tu să mă salvezi”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care Andreea le-a primit.

Roxana şi Andreea salvează vieţi în Eforie Nord

Conform realitatea.net, pe plaja din Eforie Nord, Andreea are o colegă la fel de apreciată pentru profesionalism şi frumuseţe chiar. Este vorba despre Roxana, în vârstă de 19 ani şi fostă înotătoare.

Şi în stațiunea Mamaia există trei fete salvamar: Cristina, Bianca și Andreea.  Tinere şi frumoase, ele inspiră încredere turiștilor, cu toate că de multe ori se confruntă cu probleme legate de faptul că sunt femei. Pe plajele de pe litoralul românesc îşi desfăşoară activitatea zilnică 350 de salvamari.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: