Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai CONTROVERSATĂ vedetă a momentului loveşte din nou. Prinsă BEATĂ pe stradă, a făcut gesturi INDECENTE în faţa jurnaliştilor | GALERIE FOTO
Cea mai CONTROVERSATĂ vedetă a momentului loveşte din nou. Prinsă BEATĂ pe stradă, a făcut gesturi INDECENTE în faţa jurnaliştilor | GALERIE FOTO

Cea mai CONTROVERSATĂ vedetă a momentului loveşte din nou. Prinsă BEATĂ pe stradă, a făcut gesturi INDECENTE în faţa jurnaliştilor | GALERIE FOTO

A devenit celebră după ce a recunoscut că şi-a pus silicoane cu banii statului, cu ajutorul Serviciului National de Sanatate (National Healh Service - NHS) din Marea Britanie. Acum, modelul britanic Josie Cunningham a ajuns din nou în atenţia presei şi nu în sensul bun.

Josie Cunningham, în vârstă de 24 de ani, mamă a trei copii, a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, beată, la câteva săptămâni după ce a dat naştere fiicei sale Grace.

Josie a petrecut într-un club de noapte din Londra, apoi, pe stradă, s-a dat în spectacol în faţa fotografilor, ridicându-şi bluza şi arătându-şi sânii proaspăt operaţi, dar şi tatuajul pe care aceasta îl are pe abdomen. Apoi, Josie a fost surprinsă împiedicându-se pe stradă, din cauza cantităţii mari de alcool pe care o ingerase în respectiva noapte.

Paparazzi au imortalizat ambele momente, iar fotografiile au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal din Marea Britanie. Însă paparazzi nu s-au oprit aici şi au urmărit-o pe Josie peste tot, inclusiv într-un magazin fast-food, arată Daily Mail.

Josie Cunningham a devenit celebră după ce a declarat că operaţia prin care şi-a mărit sânii, în valoare de aproape 5.000 de lire, a fost suportată de Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie. Aşa cum era de aşteptat, cazul a stârnit controverse în ţară.


Citiţi şi: Vrea să facă AVORT pentru a participa la Big Brother. Numai așa crede că va ajunge VEDETĂ TV | GALERIE FOTO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: