Cea mai adorabilă fotografie de Crăciun. FOTO în articol

Cea mai adorabilă fotografie de Crăciun. FOTO în articol

Prințul William este ilustrat sărutându-l pe prințul Louis pe obrăjor în noua fotografie adorabilă a familiei realizată de Ducesa de Cambridge.

Fotografia alb-negru îl arată pe ducele de Cambridge sărutându-l pe cel mai mic copil al lor, prințul Louis. În imaginea devenită deja virală pe social media, îi mai arată pe prințesa Charlotte și prințul George. Prințesa Charlotte pare extrem de grijulie cu fratele ei mai mic ţinându-l în timp ce stă în spatele lui pentru fotografia de familie, iar prințul George, relaxat, stă pe un scaun în timp ce zâmbește vesel la mama sa care făcea fotografia.

Nu este prima dată când Kate, una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, a trecut în spatele obiectivului lansându-şi propriile imagini pe social media. Ducesa a fost numită noul director al Royal Photographic Society la începutul acestui an după ce s-a remarcat talentul său şi pasiunea pentru fotografie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ducesa a început tradiția în 2015, când a făcut primele portrete oficiale ale prințesei Charlotte în loc să angajeze un fotograf. Palatul Kensington a publicat deseori fotografii făcute de Kate pentru a marca repere în viața copiilor ei, cum ar fi zile de naștere, primele zile la grădiniţă sau şcoală.

Fotografia alb-negru îl arată pe ducele de Cambridge sărutându-și pe cel mai mic copil pe prințul Louis pe obraz, în timp ce prințesa Charlotte și prințul George se uită spre aparatul foto. Fotografia, surprinsă de Kate Middleton, a fost făcută la Norfolk la începutul acestui an.

Nu este prima dată când Kate, una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, a trecut în spatele obiectivului și și-a lansat propriile imagini

Sursa: Daily Mail