Evenimentul Zilei > Social > Ce trebuie să mănânci dimineața ca să slăbești. Lista cu cele mai importante alimente
Ce trebuie să mănânci dimineața ca să slăbești. Lista cu cele mai importante alimente

Ce trebuie să mănânci dimineața ca să slăbești. Lista cu cele mai importante alimente

Mai multe alimente consumate dimineața te ajută să arzi grăsimile. Este știut că mâncarea nu doar oferă calorii, sunt și unele produse care ajută la arderea acestora. 

Când vine vorba de pierderea de grăsime corporală, nutriția este cea mai importantă componentă.

Iată lista produselor care sunt esențiale dacă vrei să slăbești:

Ovăz
Este o cereală care nu conţine gluten, care se digeră lent şi care ţine nivelul de zahăr din sânge scăzut ca să poţi arde cât mai multe calorii, Mănâncă de dimineaţă un bol de fulgi de ovăz cu lapte, în care poţi adăuga şi cîteva fructe uscate pentru gust.

Nuci
Nucile sînt bogate în grăsimi omega-3 şi acid alfa-linoleic, foarte sănătoase şi care ajută la arderea caloriilor.

Avocado
Grăsimile mono-saturate conţinute de fructul de avocado încurajează arderea caloriilor pe parcursul unei zile şi în timpul exerciţiilor fizice.

Apă
Studiile au arătat că dacă bei două pahare de apă rece de dimineaţă, îţi poţi grăbi metabolismul cu până la 30%. Poţi bea cele două pahare de apă înaintea tuturor meselor, astfel vei mânca şi mai puţin, dar vei arde şi calorii mai repede.

Seminţe de in
Şi acestea conţin grăsimi omega-3 ce stimulează arderea caloriilor şi chiar încetinesc depunerea grăsimilor.

Ouă
Cercetătorii au descoperit că ouăle nu ajută doar la creşterea muşchilor atunci când faci exerciţii fizice, ci ajută şi la pierderea în greutate, în timp.

Deși sunt multe doctrine despre cea mai bună dietă pentru pierderea în greutate, toate au un lucru în comun- reducerea caloriilor. Fie că trebuie să elimini carbohidrații goi și să urmezi o dietă ketogenică bogată în grăsimi sau să reduci consumul tău de alimente grase și să urmezi o dietă redusă caloric sau să încerci postul intermitent- cheia este să găsești un plan pe care să îl poți urma și să te ții de el pe termen lung.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: