Ce trebuie să facă România. Tratament pentru COVID-19.  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ce trebuie să facă România. Tratament pentru COVID-19.  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Veştile pe care le primeşti te îngrijorează. Sunt exagerate, bineînţeles, dar este bine să pui ordine în sistemul tău, în proiecte, idei, să planifici, să anticipezi. Aşa poţi să prevalezi!

19 februarie

 

Ce trebuie să facă România. Tratament pentru COVID-19.  HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 19 februarie s-au născut Nicolaus Coopernic, Lee Marvin, Istvan Szabo, prinţul Andrew, Merle Oberon, Falco, Maria Ploae, Arthur Gorovei, Constantin Brâncuși.

 

Pe 19 februarie în calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Arhip, Evghenie, Macarie, Filimon şi soţia sa Apfia. Nimic în "Kalendar"!

 

Nimic despre Brâncuși, nu mi-a plăcut niciodată, de gustibus, dar am scris, mai demult, un articol foarte documentat: ”Brâncuși, frumoasa sinucigașă și o statuie funerară de șapte milioane de dolari” Este pe undeva, nu l-am publicat, poate că o să-l public odată și odată.

 

Iată ce am găsit în curierul de la Bruxelles, porunci de la Cel de al Patrulea Reich pentru România. Ce trebuie să facă România:

 

  • Comisia îndeamnă Româniasă pună în aplicare în mod corespunzător Regulamentul UE privind lemnul (EUTR), care interzice întreprinderilor din sectorul lemnului să producă și să introducă pe piața UE produse obținute din bușteni recoltați în mod ilegal.

 

 

 

  • Comisia a trimis scrisori de punere în întârziere Ciprului, Ungariei, Țărilor de Jos, Portugaliei, României, Slovaciei, Sloveniei și Spaniei din cauza faptului că aceste țări nu au notificat nicio măsură de punere în aplicare a celei de-a 5-a Directive privind combaterea spălării banilor (a 5-a Directivă AML).

 

  • Comisia îndeamnă România, Grecia și Malta să-și adopte primele programe naționale de control al poluării atmosferice și să le comunice Comisiei, în conformitate cu Directiva (UE) 2016/2284privind reducerea emisiilor naționale de anumiți poluanți atmosferici. În temeiul acestei directive, statele membre sunt obligate să elaboreze, să adopte și să pună în aplicare programele lor respective, pentru a-și limita emisiile anuale.

 

  • Comisia solicită României și Suediei să își respecte obligația de a pune în aplicare integral legislația europeană privind reciclarea navelor [Regulamentul (UE) nr. 1257/2013]. Scopul acestui regulament este de a face reciclarea navelor mai ecologică și mai sigură.

 

Acum nu știu ce să fac, să râd, să plâng, să fiu nesimțit și indiferent? Mai mă gândesc… NO COMMENTS!