Ce surprize vă rezervă "Gossip Girl" nr. 100

Ce surprize vă rezervă "Gossip Girl" nr. 100

În cel mai aşteptat episod al serialului are loc o nuntă regală, iar Serena intră în pielea lui Marilyn Monroe.

Serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York" are, începând de ieri, propria lui zi. Care s-a sărbătorit cu o ceremonie în Queens la care au participat primarul oraşului, Michael Bloomberg, mare parte din distribuţie (Blake Lively, Ed Westwick, Penn Badgley, Matthew Settle şi Kelly Rutherford) şi producătorii executivi ai show-ului, Stephanie Savage şi Josh Safran.

"Entertainment Weekly" a profitat de ocazie şi i-a întrebat pe cei doi ce se va petrece în episodul difuzat pe 30 ianuarie, episodul nr. 100. Acesta a stârnit multiple speculaţii. Este ziua nunţii lui Blair (Leighton Meester), intriganta Georgina (Michelle Trachtenberg) revine în peisaj şi numeroase triunghiuri amoroase sunt pe punctul de a exploda: Chuck (Ed Westwick) şi Blair şi Dan (Penn Badgley) şi Serena (Blake Lively) şi Louis (Hugo Becker).

"Trebuie să vedeţi ultimele minute ca să le credeţi. Realmente, le vor tăia respiraţia oamenilor", spune Safran.

Ne puteți urmări și pe Google News

Momentul-cheie al episodului nu a ajuns pe internet, ceea ce îi bucură pe producători. "Cineva a întrebat pe Twitter: «O să zâmbim sau o să plângem la finalul episodului?». Şi le-am răspuns: «Mai degrabă o să rămâneţi fără grai»".

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/FAV0h-gsvCM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un episod relevant pentru trecut şi viitor

Cât despre încrengăturile amoroase ale serialului, episodul de luni va fi tranşant. "Păi, evident că finalul lui schimbă lucrurile. Şi ceea ce se întâmplă cu Blair, Dan, Chuck şi Serena generează o nouă lume pentru ei. Fireşte, episodul nr. 100 e unul special, doar conţine o nuntă enormă, o nuntă regală, dar e al treisprezecelea din sezon (mai urmează 11 – n.r.). Aşa că acţiunea trebuie să continue. Episodul nr. 100 este un moment decisiv, dar unul legat de tot ceea ce s-a întâmplat înainte", subliniază Josh Safran.

Primele impresii

Cei de la "E!online" au văzut episodul – pe care îl numesc unul dintre cele mai aşteptate evenimente TV ale anului - înaintea difuzării sale şi au întocmit o listă cu cinci lucruri la care telespectatorii ar trebui să se aştepte. Cel dintâi este că fanii aproape tuturor cuplurilor au parte de o recompensă în acest episod.

Cuplul care va ocupa micul ecran cel mai mult este acela format din Chuck şi Blair; cei doi au parte de tot atâtea scene consistente înainte ca ea să se îndrepte spre altar. Chuck nu renunţă uşor la iubita lui, proclamând că el ar trebui să se afle alături de ea în faţa preotului, şi nu Blair şi Louis. Surpriza este şi că Chuck are parte de destul de mulţi susţinători.

Iar Safran a mai făcut şi o afirmaţie care a pus gaz pe foc: "Între Chuck şi Blair lucrurile nu se termină niciodată". Între Dan şi Blair nu scapără prea multe scântei în acest episod. Louis îi numeşte "cei mai buni prieteni", iar Dan îi devine cavaler de onoare.

Pe "frontul" Louis – Blair iese la iveală un aspect al relaţiei lor până acum nemaivăzut pe micul ecran, aspect care i-a încântat pe cei de la "E!online".

Părinţii trec înapoi în şa

Pe deasupra, în ciuda faptului că mai are puţin şi lasă baltă propria nuntă, Blair o presează pe Serena să îi vorbească lui Dan despre adevăratele ei sentimente, ceea ce pune gaz pe foc.

Fanii cuplului Serena – Nate nu au parte de satisfacţii, căci acesta din urmă stă cu ochii pe un nou personaj din serial. În schimb, fanii Serenei au parte de un moment muzical, în care personajul apare îmbrăcat ca Marilyn Monroe din "Diamonds Are Girl’s Best Friend".

Georgina, oaia neagră a grupului, are parte de o întoarcere triumfătoare, de intrigi şi mai malefice (implică deghizări) şi de replici la fel de sarcastice ("Isus are datorii la mine", fiind un exemplu).

Rufus (Matthew Settle), Lily (Kelly Rutherford), Eleanor şi Cyrus (Wallace Shawn) au fost până de curând în fundal, dar episodul nr. 100 îi aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Scenele lui Eleanor cu fiica ei, Blair, i-au făcut să plângă pe cei de la "E!online", iar Lily şi Rufus vor da o mână de ajutor la salvarea nunţii.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/p42XDHHhZFk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 30 ianuarie 2012 este data la care se va difuza în SUA episodul nr. 100 din serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York", episod care a generat enorm de multe speculaţii în mediul virtual