De câțiva ani buni, de când s-au despărțit, Iulia Albu și fostul soț și tatăl copilului ei, Mihai Albu, se luptă prin justiție și se războiesc public pentru dreptul de a-și împărți fetița. Ea e dispusă să alerge mereu la tribunal și să-și reclame fostul bărbat, care a numit-o „perversă, „Doamna cu găina” sau „mincinoasă”.

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Dezvăluirile lui Mihai Albu

Mihai Albu o acuză că nu îi dă fetița, conform programului stabilit de judecători. I-a adus un munte de injurii. „Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt boșorog expirat, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă. Și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu.

Iulia Albu a făcut public faptul că iar îl duce în instanță pe fostul soț

“Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca.

Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui. In mod conștient şi voluntar”, a declarat, miercuri, Iulia Albu.

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa citiți în Rețete și vedete.