Evenimentul Zilei > Monden > Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Dezvăluirile lui Mihai Albu
Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Dezvăluirile lui Mihai Albu

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Dezvăluirile lui Mihai Albu

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Iată dezvăluirile lui Mihai Albu. O poveste scrisă de celebrul creator de pantofi Mihai Albu în miezul nopții de joi spre vineri te lasă cu gura căscată, dar și cu un sentiment de compasiune pentru viața pe care o trăiește un copil ai căror părinți au ales să divorțeze.

De câțiva ani buni, de când s-au despărțit, Iulia Albu și fostul soț și tatăl copilului ei, Mihai Albu, se luptă prin justiție și se războiesc public pentru dreptul de a-și împărți fetița. Ea e dispusă să alerge mereu la tribunal și să-și reclame fostul bărbat, care a numit-o „perversă, „Doamna cu găina” sau „mincinoasă”.

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa. Dezvăluirile lui Mihai Albu

Mihai Albu o acuză că nu îi dă fetița, conform programului stabilit de judecători. I-a adus un munte de injurii. „Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt boșorog expirat, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă. Și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu.

Iulia Albu a făcut public faptul că iar îl duce în instanță pe fostul soț

“Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca.

Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui. In mod conștient şi voluntar”, a declarat, miercuri, Iulia Albu.

Ce spune designerul că s-a întâmplat cu fiica sa citiți în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.