Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce-şi mai bagă femeile în unele zone delicate? Imagini cu unghiuri ce sfidează legile fizicii – Galerie foto
Ce-şi mai bagă femeile în unele zone delicate? Imagini cu unghiuri ce sfidează legile fizicii – Galerie foto

Ce-şi mai bagă femeile în unele zone delicate? Imagini cu unghiuri ce sfidează legile fizicii – Galerie foto

Ce face o femeie pentru un like în plus sau pentru aprecierea efemeră a bărbaţilor? Face orice, mai ales din sfera indecenţei.

Imaginile din colajul foto devenit viral în scurt timp de la publicare sunt cele mai bune dovezi în acest sens. Fel şi fel de fructe şi obiecte sunt folosite dibaci de eroinele noastre.

Totul pentru rating. În numele acestuia, fără grija că ipostazele în care apar sunt dintre cele mai ruşinoase. Făcând un exerciţiu de imaginaţie, oare ce le vor spune aceste femei copiilor şi nepoţilor pe care îi vor avea peste ani? Că au fost teribilele valuri ale tinereţii?

Sursa foto: klyker.com

ALTE GALERII VIRALE ÎN 2017

Câtă neruşinare! El ”i-a consultat veveriţa” în public. Expunere indecentă 2017, revoluţia piţipoancelor – Foto galerie

Vezi galeria foto: Revolutia pitipoancelorRevolutia pitipoancelorRevolutia pitipoancelorRevolutia pitipoancelorRevolutia pitipoancelor

Copiii lui Dorel respectă tradiţia eşecului în construcţii. Loviturile din 2017 – Galerie foto

Vezi galeria foto: Copiii lui DorelCopiii lui DorelCopiii lui DorelCopiii lui DorelCopiii lui Dorel

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: