Evenimentul Zilei > Politica > Ce-și CUMPĂRĂ Daea la Ministerul Agriculturii. VEZI cât costă ACHIZIȚIA
Ce-și CUMPĂRĂ Daea la Ministerul Agriculturii. VEZI cât costă ACHIZIȚIA

Ce-și CUMPĂRĂ Daea la Ministerul Agriculturii. VEZI cât costă ACHIZIȚIA

Ministerul Agriculturii, condus de Petre Daea, a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a-şi cumpăra şase autoturisme pentru parcul auto al ministerului. Valoarea totală a achiziției este de peste 400.000 lei.

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Ministerul Agriculturii vrea să încheie un contract de achiziţii publice, pentru a achiziţiona şase autoturisme.

Garanţia de participare este în valoare de 4.129 lei, reprezentând 1% din valoarea estimată a contractului de achiziţie publică.Dacă garanţia va fi în altă monedă decât leul, atunci ea se va calcula la cursul leu/valută comunicat de Banca Națională din data publicării anunţului simplificat.

Garanţia de participare se va constitui fie prin virament bancar şi în contul Ministerului Agriculturii, fie printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori societate de asigurări care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea sau supravegherea.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, data limită de depunere a ofertelor fiind 16 august 2017, ora 15.00.

Principala sursă de finanţare este reprezentată de „alte fonduri”. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.