Ce se va întâmpla în România în 2020. Previziune cutremurătoare. Evenimente asemănătoare celor din 1989

Ce se va întâmpla în România în 2020. Previziune cutremurătoare. Evenimente asemănătoare celor din 1989

Carmen Harra face dezvăluiri cutremurătoare despre ce urmează să se întâmple în România în anul 2020.

Celebrul parapsiholog prevede că, unde la sfârșitul anului, ne vom confrunta cu o mare criză economică. Totodată, ea spune că România va fi zguduită pe plan politic și că vor avea loc evenimente asemănătoare celor de la Revoluția din 1989.

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2020 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2020 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929

S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai mărturÎn 2020 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a declarat Carmen Harra.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, Carmen Harra a declarat că:

„Anul 2020 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru”.