La Londra, într-o zonă centrală, se promovează un mesaj pentru oamenii albi, şi anume: să se sterilizeze. Publicitatea trădează o lipsă vizibilă de diversitate, deoarece mesajul pare stângaci dacă nu chiar neinspirat.

În opinia celor care l-au realizat, sterilizarea albilor ar rezolva suprapopularea oarşelor lumii. Panoul, care a fost pus pe Holloway Road,  spune „Imaginează-ți un oraș mai puțin aglomerat. Fă-ţi partea ta.  Sterilizează-te! Ura!”

Reclama  prezintă doar  oameni de culoare albă

Un alt utilizator de Twitter a spus că a fost ridicat un panou similar în țara sa natală din Portugalia. Iar în 2017, londonezii au fost loviți de un alt mesaj publicitar dubios plasat pe zidul unei clădiri centrale: „Sexul cu refugiaţii este minunat!”.

Impactul mesajului

Promovarea sterilizării pare să aibă un impact în unele țări occidentale, unde natalitatea scade deja. Numărul bărbaților suedezi care aleg vasectomia voluntare a crescut cu 70% – de la 1.430 de bărbați în 2013 la 2.470 în 2017.

În orașe precum Stockholm, numărul de bărbați care s-au sterilizat s-a dublat în ultimii cinci ani. Acest lucru a contribuit la faptul că suedezii au o natalitate de 1,78, cu mult sub rata de înlocuire de 2,2 copii pe femeie.  Cu puțin peste 2 copii pentru femeile din zonele medii.  Potrivit experților precum Douglas Murray, suedezii etnici vor fi o minoritate în propria lor țară cât de curând deoarece Suedia este invadată de migranţi, potrivit planetfreewill

Vezi imaginea pe Twitter