Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se urmăreşte? Apar panouri publicitare cu mesajul pentru albi: „Sterilizați-vă!”. Foto în articol
Ce se urmăreşte? Apar panouri publicitare cu mesajul pentru albi: „Sterilizați-vă!”. Foto în articol

Ce se urmăreşte? Apar panouri publicitare cu mesajul pentru albi: „Sterilizați-vă!”. Foto în articol

Pe cine deranjează populaţia albă şi de ce doar lor li se recomandă sterilizarea, încă nu se ştie. Ce se ştie, este că se promovează intens acest mesaj.

La Londra, într-o zonă centrală, se promovează un mesaj pentru oamenii albi, şi anume: să se sterilizeze. Publicitatea trădează o lipsă vizibilă de diversitate, deoarece mesajul pare stângaci dacă nu chiar neinspirat.

În opinia celor care l-au realizat, sterilizarea albilor ar rezolva suprapopularea oarşelor lumii. Panoul, care a fost pus pe Holloway Road,  spune „Imaginează-ți un oraș mai puțin aglomerat. Fă-ţi partea ta.  Sterilizează-te! Ura!”

Reclama  prezintă doar  oameni de culoare albă

Un alt utilizator de Twitter a spus că a fost ridicat un panou similar în țara sa natală din Portugalia. Iar în 2017, londonezii au fost loviți de un alt mesaj publicitar dubios plasat pe zidul unei clădiri centrale: „Sexul cu refugiaţii este minunat!”.

Impactul mesajului

Promovarea sterilizării pare să aibă un impact în unele țări occidentale, unde natalitatea scade deja. Numărul bărbaților suedezi care aleg vasectomia voluntare a crescut cu 70% – de la 1.430 de bărbați în 2013 la 2.470 în 2017.

În orașe precum Stockholm, numărul de bărbați care s-au sterilizat s-a dublat în ultimii cinci ani. Acest lucru a contribuit la faptul că suedezii au o natalitate de 1,78, cu mult sub rata de înlocuire de 2,2 copii pe femeie.  Cu puțin peste 2 copii pentru femeile din zonele medii.  Potrivit experților precum Douglas Murray, suedezii etnici vor fi o minoritate în propria lor țară cât de curând deoarece Suedia este invadată de migranţi, potrivit planetfreewill

Vezi imaginea pe Twitter