Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se mai întâmplă în MAGALUF, staţiunea DEZMĂŢULUI unde ORGIILE erau la fiecare pas | GALERIE FOTO
Ce se mai întâmplă în MAGALUF, staţiunea DEZMĂŢULUI unde ORGIILE erau la fiecare pas | GALERIE FOTO

Ce se mai întâmplă în MAGALUF, staţiunea DEZMĂŢULUI unde ORGIILE erau la fiecare pas | GALERIE FOTO

Vara trecută, staţiunea Magaluf a fost destinaţia de vacanţă preferată a tinerilor britanici cu chef de distracţie. Scandalurile sexuale care au ţinut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie au construit locului o reputaţie de carer u greu va scăpa.

Autorităţile au fost nevoite să intervină în nenumprate rânduri, în localurile unde tinerii se distrau peste măsură. Imagini cu petrecăreţi care întreţineau relaţii intime pe stradă, tinere care participau la acte sexuale în public în schimbul unor băuturi ieftine, show-uri erotice organizate în cluburi, toate acestea au scandalizat opinia publică din Marea Britanie şi nu numai. Autorităţile locale au mers până la a închide anumite cluburi, unde lucrurile scăpau de sub control.Vedeţi mai multe imagini din Magaluf:

Magalauf Magalauf Magalauf MagalaufSezonul estival terminându-se, despre staţiunea Magaluf nu s-a mai auzit nimic. Însă recent, postul de televiziune MTV a decis să organizeze un concurs unde mare premiu îl reprezintă o excursie pentru patru persoane în celebra staţiune.

Concursul este organizat în cadrul emisiunii ""Ex on the Beach", un reality-show care trimite opt tineri singuri pe o plajă, pentru a-şi găsi jumătatea. Pentru ca lucrurile să fie complicate, alături de ei sunt trimişi pe plajă şi foştii lor parteneri de viaţă.Vedeţi mai multe imagini din Magaluf:

magaluf-2 magaluf-3 magaluf-4 magaluf-5 magaluf-6Pentru a participa la concurs, tinerii trebuie să trimită un mesaj cu numele lor şi numărul de telefon, singura condiţie impusă de organizatori fiind ca participanţii să aibă peste 18 ani.