Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă în locul unde a murit Raisa? Statul a reacționat abia acum – FOTO
Ce se întâmplă în locul unde a murit Raisa? Statul a reacționat abia acum – FOTO

Ce se întâmplă în locul unde a murit Raisa? Statul a reacționat abia acum – FOTO

În urmă cu trei săptămâni două fetițe au fost spulberate pe trecerea de pietoni într-un cartier din București. Una era dee 13, cealaltă de 11 ani. Iar cel care a produs tragedia era un polițist care conducea mașina de serviciu.

În urma tragediei, Raisa, fetița de 13 ani a fost declarată decedată la locul faptei, iar cealaltă fetiță este internată cu răni grave în spital. Problemele au apărut ulterior, mai ales în cazul polițistului, scandalul luând amploare, existând și acuzații de mușamalizare, spune avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis: „Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident”

Cazul nu este nici pe departe rezolvat, la trei săptămâni de la momentul accidentului. Neregulile apărute în ceea ce-l privește pe Constantin Popescu, agentul de poliție implicat în accident, sunt încă neelucidate. Pe de altă parte, autoritățile în măsură să semnalizeze corespunzător zona unde s-a produs drama, de-abia acum au reacționat, a declarat avocatul  Adrian Cuculis.

Nu este disponibilă nicio descriere.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetiţa familiei Barbu şi-a pierdut viaţa şi încă o fată de 11 ani o să rămână pe viaţă cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil.

Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident şi la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacţie a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală” spune avocatul Adrian Cuculis.

În cazul fetiței ucise de polițistul Constantin Popescu familia acesteia, prin avocatul Adrian Cuculis, au cerut suma maximă pentru despăgubiri, și anume 6 milioane de euro.

Adrian Cuculis, despre polițistul care i-a schimbat haina lui Constantin Popescu

„La câteva minute de la accident, oamenii ăștia, în loc să fie preocupați de orice altceva, erau preocupați să-l schimbe pe colegul lor. Este o prostie scuza cu frigul, este o prostie orice altceva! Polițistul care i-a schimbat haina lui Constantin Popescu este un personaj necunoscut. Va trebui să vină să ne spună cine este, pentru că el a dispărut de la fața locului. Până în momentul de față, eu nu găsesc să fi fost audiat. Declarațiile sunt contradictorii și nu se pupă cu ceea ce constat în dosarul meu, în momentul de față.”, a mai explicat Adrian Cuculis.