Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă cu Silvio Berlusconi? Fostul premier are Covid-19!
Ce se întâmplă cu Silvio Berlusconi? Fostul premier are Covid-19!

Ce se întâmplă cu Silvio Berlusconi? Fostul premier are Covid-19!

Fostul premier italian Silvio Berlusconi răspunde bine la tratamentul care îi este administrat pentru infecția pulmonară provocată de COVID-19.

 

Medicul fostului premier italian este optimist spunând că Berlusconi reacționează bine la tratamentele aplicate.

„Pacientul este calm şi reacţionează bine la tratamente”, a declarat profesorul Alberto Zangrillo, de la spitalul San Raffaele din Milano, medicul personal al fostului premier , scrie Le Figaro.

Chiar și așa, deși susțin că situația este sub control, medicul spune că Silvio Berlusconi trece printr-un moment delicat, dată fiind vârsta și antecedentele sale medicale. Fostul premier este considerat o persoană fragil[, dat fiind că în trecut, în anul 2016, a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis.

„Situaţia este sub control”, a adăugat profesorul Zangrilo. Cu toate acestea, a atras atenția medicul fostului premier, „faza este delicată”, motiv pentru care „arăt un optimism precaut, pe care îl reiterez, deoarece domnul Berlusconi se încadrează în categoria persoanelor mai fragile”.

Silvio Berlusconi a fost internat la Spitalul San Raffaele din Milano, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar cu noul coronavirus i-a declanșat o pneumonie bilaterală. Fostul premier italian este spitalizat în condiții de lux în pavilionul „Diamant”.

Reprezentanții staff-ului fostului premier italian au anunțat miercuri seara că acesta a contactat noul coronavirus după o vacanță pe care a petrecut-o în Sardinia. Informația a fost confirmată după ce presa italiană a anunțat, pe surse, că Silvio Berlusconi s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Se pare că Berlusconi a luat boala de la Flavio Briatore cu care a avut o întlnire în vacanța din Sardinia.

Noua iubită a fostului premier, Marta Fascina, precum și doi dintre copiii acestuia, Barbara, în vârstă de 36 ani şi Luigi, de 31 ani, sunt ;i ei bolnavi de Covid-19

Evoluța bolii s-ar putea să-l împiedice pe Silvio Berlusconi să-și susțină partidul, Forza Italia, în campania electorală pentru alegerile locale ce urmează să se desfășoare în această lună, în Italia. Inițial, staff-ul său a anunțat că acesta va avea intervenții televizate la acțiunile politice ale partidului.

Vești proaste pentru Berlusconi înainte de alegeri. Fostul premier are COVID 19

De la cine a luat Silvio Berlusconi coronavirusul: „Mi s-a întâmplat și asta, dar continui lupta”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: