Lidia Buble s-a ”desfășurat” sub ochii curioșilor, unii au avut o reacție adversă, alții au felicitat-o, arată cancan.ro. ”Mai mănâncă și tu ceva”, a sfătuit-o unul dintre vizitatori. Iar pentru a se confirma ideea că fiecare ”vede altceva”, o admiratoare i-a transmis Lidiei că arată foarte bine. ” Foarte talentat fotograf! Foarte armonios corp!”, a scris aceasta.

Un comentariu ceva mai acid a fost: ”Esti mai plata ca covoru’!” Iar o altă reprezentantă a sexului frumos a conchis: ”Eu personal , am rămas șocată de poza asta ! Chiar nu este o poza ‘sexy’ din punctul meu de vedere”.

Pe de altă parte, un fan a considerat că Lidia a devenit ”prea vulgară” în ultima vreme, iar altul a spus că ”oricui i-ar sta bine în această poziție”. Un alt comentariu a criticat dorința Lidiei de a fi cât mai slabă: ”Să nu mă înțelegi greșit, ești o fata frumoasa! Dar ești prea slabă și in poza asta cum ti se văd coastele, mă înspăimântă”, a scris o internaută. Iar altcineva, privind cu atenție fotografia, a tras imediat o concluzie: ”Ti se vedeau coastele Lidia!”

Totul este incitant atunci când se vorbește despre intimitatea vedetelor, fiindcă fanii sunt dornici să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci, mai ales, cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor.

Potrivit cancan, Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de unele întrebări de-a dreptul incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă a intrat în joc și a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este fericită și își trăiește fericirea în fiecare zi, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

Te-ar putea interesa și: