Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă cu emisiunea „Te cunosc de undeva”. Alina Puşcaş , apariţie de zile mari. FOTO
Ce se întâmplă cu emisiunea „Te cunosc de undeva”. Alina Puşcaş , apariţie de zile mari. FOTO

Ce se întâmplă cu emisiunea „Te cunosc de undeva”. Alina Puşcaş , apariţie de zile mari. FOTO

Alina Puşcaş, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”, este în formă maximă după ce a fost infectată cu Covid-19.

Alina Pușcaș a fost infectată cu COVID-19, fiind asimptomatică. Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva” a mărturisit că s-a întâlnit cu mai mulți colegi, iar după confirmarea recentă a altor cazuri a decis să-și facă și ea un test.

Aşadar, mai  multe vedete de la Antena 1, printre care Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, dar și Alina Pușcaș, au fost testați pozitiv, în urmă cu câteva săptămâni, cu noul coronavirus imediat după ce au început filmările pentru emisiune.

În prezent situația a revenit la normal ca dovadă şi mesajul Alinei Puşcaş de pe social media ataşând câteva fotografii cu ea.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

„Azi e ziua IRISUCAI, face 1 anisor frumos, dulce si nazbatios! O sarbatoresc muncind, dar nu ne suparam, seara este doar a ei…cu tortulet, jucarii, fericire si copii (fratiorii ei, practic) Promit mai tarziu un story cu ea”, este mesajul transmis de Alina Puşcaş, luni, 3 august.

Alina Puşcaş este crticată pe social media pentru dieta sa

Dieta promovată de Alina Pușcaș pe sociala media unde promovează consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, a stârnit reacţii extrem de dure. Deși în discuție au intervenit și specialiști în nutriție, care îi explicau efectele celor trei zile în care se consumă exclusiv orez fiert, fără sare, fără ulei, Alina Pușcaș nu s-a lăsat intimidată şi le-a răspuns spunând că are dieta de la Monica Anghel care, la rândul ei, o are de la un nutriționist.

„Dietă am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciuna”, a scris Alina Pușcaș pe contul său de socializare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: