Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce poziţie i-a zăpăcit? Britanicii o caută ca nebunii pe Google. O preiau şi românii?
Ce poziţie i-a zăpăcit? Britanicii o caută ca nebunii pe Google. O preiau şi românii?

Ce poziţie i-a zăpăcit? Britanicii o caută ca nebunii pe Google. O preiau şi românii?

Reprezentanţii site-ului OnBuy au realizat recent o cercetare pe Google pentru a realiza un top al poziţiilor sexuale căutate de britanici în 2020.

Pe primul loc este „poziţia vulturului”, care a căpătat popularitate după ce una dintre vedetele emisiunii Insula iubirii, Curtis Pritchard, a vorbit recent despre ea.

În ultima lună, peste 150.000 de britanici au fost curioşi să afle toate detaliile tehnice legate de această poziţie la modă în Regatul Unit.

Ce este şi mai interesant de abia acum apare în cercetarea menţionată anterior. Celebra poziţie a misionarului pierde teren în faţa celei care are vulturul în prim-plan.

Astfel, în 22 de oraşe poziţia menţionată în emisiunea Insula iubirii este preferată în detrimentul celebrei poziţii a misionarului (11 oraşe).

„Misionarul” ocupă totuşi un onorant loc 2, în timp ce pe locul 3 regăsim alte poziţii clasice folosite de cupluri: „69” şi „femeia deasupra.”

Combinaţia de cifre referitoare la satisfacerea orală simultană a ambilor parteneri este preferată în oraşele Aberdeen, Edinburgh, Belfast, Cardiff şi Leeds.

„Misionarul” s-a impus detaşat în preferinţele britanicilor din regiunea Midlands and Southern.

„Femeia deasupra” a fost nr. 1 pentru cei din Dundee, Bath and Blackpool. În Cardiff si Bournemouth, britanicii au cautat pe Google şi date referitoare la poziţia „lotus”.

În urma statistici recente efectuate de sexologii din toată lumea, s-a ajuns la concluzia că există anumite poziţii sexuale care aduc partenerilor o mai mare plăcere decât altele.

Totuşi, specialiştii au subliniat că anumite unghiuri care sunt potrivite pentru o persoană pot fi incomod şi ineficiente pentru alta.

Ceea ce este unanim acceptat este că erotismul are câţiva stimuli comuni, adică mai precis câteva poziţii care cresc probabilitatea atingerii punctului culminant, a mult doritului orgasm.

Unele se concentrează mai ales pe clitoris, altele strict pe punctul G, iar câteva sunt extraordinare pentru că stimulează un contact cât mai intim între parteneri.

În topul cercetarea realizată de site-ul de comerţ online OnBuy şi citată de Daily Star puteţi vedea care este topul celor mai căutate 7 poziţii în Marea Britanie.