Evenimentul Zilei > Monden > Ce nu se știe despre tatăl lui Jador! E politician liberal și-a candidat la primărie.
Ce nu se știe despre tatăl lui Jador! E politician liberal și-a candidat la primărie.

Ce nu se știe despre tatăl lui Jador! E politician liberal și-a candidat la primărie.

Tatăl cântărețului Jador, Romeo Dumitrache, este politician. El s-a înscris pe listele PNL și a candidat, anul trecut, pentru un post în Consiliul Local al comunei de domiciliu, Horgești din județul Bacău.

Numai că a fost „primul sub linie”, după înfrângerea categorică a liberalilor în respectiva localitate.

Tatăl lui Jador, a fost numărul 4 din 19, pe lista consilierilor locali propuși de PNL pentru Consiliu iar anul trecut, câștigarea alegerilor părea o formalitate pentru el. Numai că, partidul reprezentat de Romeo Dumitrache s-a clasat pe locul 3, în urma PSD și USR.

Alegerile pentru Primăria Horgești a fost cîștigate de social-democrata Luminița-Adriana Temea, cu 64,5%, în timp ce liberala Maricica Popa a primit doar 10,19% din voturile alegătorilor din localitatea băcăuană.

Astfel, în Consiliul Local, PSD a primit 10 posturi, PNL și USR câte 2 iar ProRomânia unul singur. Candidata din partea PNL, care era și în poziția 1 pentru Consiliul Local, a ales să nu mai ocupe această poziție, așa că următorii doi candidați au trecut în față, lăsându-l pe Romeo Dumitrache primul sub linie.

Părinții lui Jador dețin o pescărie în piața mare din Bacău

Deși a mărturisit că a avut o copilărie grea și că părinții lui se descurcau greu cu banii, lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme pentru aceștia. Cântărețul a povestit cu ceva vreme în urmă că părinții lui dețin o afacere în Bacău și că se descurcă mai bine cu banii pentru că muncesc foarte mult.

„Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador, pe vremea când era concurent la ”Puterea Dragostei”. De altfel, acest lucru se poate observa și în vlogurile manelistului făcute acasă, la Horgești, în care se poate vedea o gospodărie destul de mare și îngrijită, de care are grijă mama acestuia, scrie wowbiz.ro.

În plus, vecinii au și ei doar cuvinte de laudă despre părinții lui Jador, care fac parte din cultul penticostal, la fel ca și Jador și frații lui. Cântărețul este extrem de legat de familia lui și vine la Horgești de câte ori are timp, fie doar și pentru câteva ore.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: