Evenimentul Zilei > Monden > Ce nu s-a știut despre starea lui Benone Sinulescu. ”E rău de multă vreme, familia se pregătea de înmormântare”
Ce nu s-a știut despre starea lui Benone Sinulescu. ”E rău de multă vreme, familia se pregătea de înmormântare”

Ce nu s-a știut despre starea lui Benone Sinulescu. ”E rău de multă vreme, familia se pregătea de înmormântare”

Ionuț Pavel, fostul impresat al lui Benone Sinulescu, a făcut, plin de mâhnire, o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a iubitului artist.

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit căzut în casă, inconștient, și a fost dus de urgență la spital. Medicii nu au făcut precizări privind starea sa de sănătate, în schimb, fostul impresar al acestuia, a răbufnit. Nea Beny a fost transferat într-un centru de îngrijiri paleative.

”A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oaameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe”, a spus Pavel pentru Fanatick. Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”,

Fostul impresar s-a interesat pe parcursul ultimelor ore cum a fost tratat cântărețul. Inițial, acesta fusese dus la un centru privat de lângă Arad. Acolo i se dăduseră pastile ca să îl liniștească.

„Familia se pregătea de înmormântare deja, a mai spus el. Acesta a adaugat că nu dorește să creeze polemici pe marginea acestui subiect și că se roagă pentru ca marele artist în vârstă de 84 de ani să meargă din nou pe picioarele sale

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: