Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce nu i-a reușit lui Ogică. 14 spanioli au câștigat 144 de milioane de euro la loto. Numerele norocoase
Ce nu i-a reușit lui Ogică. 14 spanioli au câștigat 144 de milioane de euro la loto. Numerele norocoase

Ce nu i-a reușit lui Ogică. 14 spanioli au câștigat 144 de milioane de euro la loto. Numerele norocoase

Un grup de prieteni, dintr-o localitate spaniolă, din provincia Valladolid, au câștigat marele premiu la loto, spre bucuria întregii comunități.

Cu câteva zile înainte de extragerea loteriei spaniole, un grup de localncii dintr-un sat din provincia spaniolă Valladolid, Mayorga, au decis să joace împreună cu bilet la loto. În număr de 14, localnicii, care sunt prieteni de o viață, au pus mână de la mână și au cumpărat un singur bilet pe care l-au completat cu numere alese de comun acord.

Fără să-și pună prea multe speranțe, cei 14 prieteni s-au așezat în fața televizorului și au urmărit marea extragere a loteriei spaniole. Nu le-a venit să creadă când, rând pe rând, un număr după altul, au fost extrase din urnă, cele pe care ei le-au completat pe biletul jucat: 12, 16, 23, 33, 41. În plus, au ghicit și steluțele norocoase, 8 și 10.

„Am rugat un prieten să verifice din nou biletul, pentru că eram emoționat și am probleme cu inima. Prietenul meu David și-a pus ochelarii și a început să verifice. Nu-i venea să creadă, Dumnezeule! E real! E adevărat”, a povestit unul dintre câștigători într-un interviu acordat presei spaniole.

Nu mică le-a fost uimirea când au aflat că sunt fericiții câștigători ai unui premiu care valorează, în total, 144 de milioane de euro, o sumă suficient de mare ca să le asigure un trai liniștit pentru o bună bucată de vreme.

Împărțind suma totală la fiecare dintre cei 14 jucători și prieteni, constatăm că fiecăruia îi revine în jur de 10,3 milioane de euro.

Bucuria a fost mare, iar câștigătorii au decis că trebuie să fie părtașă la aceasta întreaga comunitate din mica localitate spaniolă. Astfel, după ce vor încasa banii, cei 14 câștigători vor organiza o mega fiesta la care vor invita să participe pe toți consătenii lor din Mayorga.

„Am vrea să se bucure întreaga comunitate de acest premiu. Vom face tot ce putem să strângem oamenii, când va fi posibil, pentru a petrece împreună”, a anunțat un alt câștigător.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: