Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion pare tot mai serioasa, iar moderatorul de la Neatza pare la fel de îndrăgostit ca în urmă cu un an. La 35 de ani, Razvan Simion traieşte a doua tinerete alaturi de mult mai tânăra Lidia Buble (22 de ani). Cei doi stau de ceva timp împreună, iar moderatorul pare schimbat şi întinerit.

Colegul de matinal al lui Dani Oţil s-a „reinventat”, şi-a schimbat freza, și-a lăsat barbă și mustață şi şi-a pus ochelari rotunzi, cu rame negre. Cu noul look, zici să este fratele geamăn al celebrului actor Johnny Depp. "Vinovată" de metamorfoză este iubita, care a recunoscut că este îndrăgostită de Johnny Deep.

<a href="http://static.evzmonden.ro/uploads/2016/04/lidia-buble-razvan-simion_0.jpg"><img class="alignleft size-full wp-image-394762" src="http://static.evzmonden.ro/uploads/2016/04/lidia-buble-razvan-simion_0.jpg" alt="lidia-buble-razvan-simion_0" width="580" height="371" /></a> <a href="http://static.evzmonden.ro/uploads/2016/04/deep.jpg"><img class="alignleft size-full wp-image-394761" src="http://static.evzmonden.ro/uploads/2016/04/deep.jpg" alt="deep" width="589" height="707" /></a>

Lidia Buble a mărturisit pe pagina ei de socializare că este fan al celebrului actor si cântăret de la Hollywood. "Nu-mi mai doresc nimic anul acesta, de ziua mea #‎pe6iunie‬ ‪#‎myman‬ ‪#‎abiaastept‬ ‪#‎concertBucuresti‬", a scris încântată Lidia de cum a auzit de concertul lui Johnny Depp în România. Lidia este născută pe 9 iunie, iar concertul celebrului artist pică la fix.

Prietenii virtuali s-au grăbit să comenteze. "Stiai Lidia ca Johnny e nascut in aceeasi zi cu tine? Pe 9 iunie, Razvan seamana cu el, oare sa fie ceva predestinat??", i-a scris un prieten virtual. Cântăreaţa a confirmat şi a adăugat mândră că pe Razvan Simion îl are acasă.

Te-ar putea interesa și: