Evenimentul Zilei > Politica > Ce notă a dat Ponta Guvernului Orban pentru modul în care s-a raportat la cetățeni
Ce notă a dat Ponta Guvernului Orban pentru modul în care s-a raportat la cetățeni

Ce notă a dat Ponta Guvernului Orban pentru modul în care s-a raportat la cetățeni

Victor Ponta, președintele Pro România, a tunat din nou la adresa actualului Guvern, pe care l-a inclus la limita eșecului pentru modul în care a gestionat criza generată de boala Covid-19.

Va fi o criză mai mare ca cea din urmă cu 10 ani. Nu au fost două luni de blocaj. Traian Băsescu a avut măsuri dure. A tăiat salarii, taxe. România este acum în fața unei crize economie, la fel ca cea din anii `30. Cred că ne îndreptam spre austeritate. Eu reproșez acestui guvern că a venit la putere nu gândul de a rezolva problemele țării, ci cu cel de a câștiga puterea. Nu cred că guvernul actual are puterea necesară. Singura soluție era aceea de a face un guvern de uniune, de criză, format din oameni în care să credem în profesionalismul lor. Gurvernul actual nu are sprijinul Parlamentului.

Trebuie să avem un guvern de criză. Asta ar însemna o moțiune de cenzură. Aș vota din nou această moțiune. Eu sunt social-democrat, dar toți spun că am luat cele mai liberale decizii. Aș vota o moțiune de cenzură, pentru că mi se pare că PNL nu a îmbrăcat haina României. Nu am văzut nicio speranță la domnul Orban. Din punct de vedere medical, nu mă pricep, nu pot să dau note, dar pot să spun doar că mi-aș fi dorit ca specialiștii să fie ascultați mai din timp. (…)

Din punct de vedere însă al modului în care s-a raportat statul român la proprii cetățeni în aceste 60 de zile nota mea este 4, de netrecere. Oamenii au avut următoarea problemă – ce facem cu ratele la bănci cât stăm în casă și respectăm regulile? Ce facem cu utilitățile, pentru că foarte mulți oameni s-au întrebat dacă își vor da toată pensia pentru utilități. Nu s-a făcut nimic din punctul acesta de vedere”, a afirmat Victor Ponta, la Antena 3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: