Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce MAȘINI DE UCIS am găsit sub brad. Americanii se laudă cu ARMELE primite de CRĂCIUN | GALERIE FOTO
Ce MAȘINI DE UCIS am găsit sub brad. Americanii se laudă cu ARMELE primite de CRĂCIUN | GALERIE FOTO

Ce MAȘINI DE UCIS am găsit sub brad. Americanii se laudă cu ARMELE primite de CRĂCIUN | GALERIE FOTO

În dimineața de Crăciun, familiile din întreaga lume s-au grăbit să vadă ce cadouri au primit. Însă nu pentru toți Moș Crăciun a lăsat sub brad doar jucării, ceasuri sau haine, ci și cadouri neobișnuite. Nu mulți sunt cei care pot spune că au primit de Crăciun o pușcă roz, făcută la comandă.

Armele au fost unele dintre cele mai populare cadouri din acest an, mai ales cu reducerea de prețuri din ultimele luni. Asfel, americanii n-au mai așteptat și au ieșit afară chiar în ziua de Crăciun pentru a-și testa cadourile.

Fotograful Patrick Hall a decis să își petreacă după-amaiza imortalizând bucuria acestor oameni. El a folosit un steag uriaș drept decor și a folosit o mașină de fum pentru a crea o atmosferă misterioasă.

În galeria foto puteți admira proiectul fotografului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.