Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mănâncă Liviu Dragnea în penitenciar, de Paşte. Va avea meniu select la Rahova
Ce mănâncă Liviu Dragnea în penitenciar, de Paşte. Va avea meniu select la Rahova

Ce mănâncă Liviu Dragnea în penitenciar, de Paşte. Va avea meniu select la Rahova

De Paște, Liviu Dragnea va avea un meniu consistent la penitenciarul Rahova, iar de pe masa fostului preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor nu vor lipsi ouăle roşii, cozonac şi carne de miel.

Ce mănâncă Liviu Dragnea în penitenciar, de Paşte. Va avea meniu select la Rahova. Politicianul şi ceilalţi deţinuţi din penitenciarul Rahova vor putea alege dintr-un meniu select, conform surselor citate de gandul.ro.

Astfel, fostul preşedinte al PSD nu va rămâne fără preparatele tradiționale pe masa de Paște. În plus, la fel ca în cazul celorlalţi deţinuţi, el va putea primi un pachet, dar şi o vizită din partea celor apropiaţi.

Sursa citată a notat că în prima zi de Paște, deţinuţii vor începe ziua cu micul dejun compus din ceai, pâine, brânză şi mezeluri. La prânz vor avea un ou roşu, pâine, ceapă verde, ridichi şi drob. În meniu va fi şi ciorba de miel/porc/vită/pui, în funcţie de regim sau religie.

Ce mănâncă Liviu Dragnea în penitenciar, de Paşte

Sursele din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) au confirmat că la felul doi, cei închişi la Rahova vor avea piure de cartofi cu friptură de porc/vită/ miel/pui. La desert vor primi 200 de grame de cozonac şi o băutură răcoritoare fără zahăr. La cină deţinuţii vor mânca pilaf cu porc, vită, miel sau pui.

În a doua zi de Paşte, deţinuţii vor primi la micul dejun ceai, brânză, marmeladă şi mezeluri, în funcție de regim şi religie. La prânz, friptura va fi înlocuită de iahnie de fasole cu cârnați, iar la cină vor primi paste cu brânză, conform gandul.ro. Amintim că Judecătoria Sectorului 5 a respins marţi, 27 aprilie 2021, cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul lider al PSD

Dragnea execută la penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Irina Tănase Liviu Dragnea DNA
Liviu Dragnea şi Irina Tănase, iubita care aşteaptă ziua eliberării fostului lider al PSD.

Meniul în a doua zi de Paşte

Fostul lider al PSD a depus cererea de eliberare condiţionată la data de 12 aprilie. Săptămână trecută, Comisia de liberare condiţionată de la penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieşirea acestuia din detenţie mai devreme.

S-a constatat că erau îndeplinite toate condiţiile legale. Dragnea a sperat că de Paști va fi liber după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au admis o contestaţie depusă de acesta.

Fostul lider PSD solicitase şi recunoaştere unor zile de muncă, iar judecătorii i-au dat dreptate. Liviu Dragnea i-a dat în judecată pe cei din conducerea penitenciarului şi a susţinut că ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din cauză că nu i s-a mai permis să muncească.

Acele zile de muncă pe care nu le-a prestat puteau fi luate în considerare pentru calcularea fracţiei de 2/3 din pedeapsă când s-a discutat cererea de eliberare condiţionată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: