Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mai fură și ce mai uită românii din hoteluri
Ce mai fură  și ce mai uită românii din hoteluri

Ce mai fură și ce mai uită românii din hoteluri

De ce subtilizează românii prosoape și alte bunuri din hoteluri a rămas o enigmă, dar un studiu realizat vara aceasta de una din cele mai accesate platforme de rezervări hoteliere online a scos la iveală nivelul la care s-a ajuns cu furturile.

Aproape jumătate din români pleacă acasă cu prosopul de la hotel (45%). Prosoapele sunt cele mai furate obiecte din hoteluri. Lista ”preferințelor” turiștilor continuă cu umerașe (17,5%), telecomenzi (15%), dar și obiecte decorative (5%). Turiștii români mai fură și tacâmuri, perne, cheile camerelor, pahare, dar și becuri, uscătoare de păr sau halate de baie. Inclusiv o vedetă de la noi a fost acuzată că a furat, din Turcia, halatul de baie și prosoapele.

Cercetarea realizată luna aceasta de HotelGuru.ro pe un eșantion reprezentativ la nivel național, a scos la iveală și care sunt cele mai uitate obiecte personale în camerele de hotel. Printre cele mai valoroase obiecte găsite se numără telefoanele, ceasurile, aparatele foto, bijuteriile de aur, dar și un portofel cu aproximativ 4.000 de euro.

Cercetarea a investigat și ce lasă în urmă românii, când se întorc din vacanțe. În 42% din cazuri turiștii își uită haine la hotel, 34% lasă în urmă produse de îngririre personală, 9,9% jucării, 8,6% electronice și 3,7% cărți sau bijuterii.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: