Evenimentul Zilei > Monden > Ce mai fac vedetele în izolare. Catrinel Menghia „ucide” și coronavirusul. Imagini interzise cardiacilor
Ce mai fac vedetele în izolare. Catrinel Menghia „ucide” și coronavirusul. Imagini interzise cardiacilor

Ce mai fac vedetele în izolare. Catrinel Menghia „ucide” și coronavirusul. Imagini interzise cardiacilor

Cunoscuta artistă Catrinel Menghia nu se plictisețte chiar dacă se află în autoizolare. În prezent ea se află în Italia, alături de fiica sa de un an și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico.

Această carantină și izolare la domiciliu i-au aprofundat tinerei actrițe sentimentele de nostalgie și melancolie, căci a început să depene amintiri în public.

Iar cum Catrinel este o fire nostalgică, și-a adus aminte de „tinerețe” și a postat pe pagina sa de socializare o „amintire” din 2008, de la o ședință foto care a avut loc în Miami.

Fotografia cu ea complet goală, senzuală, corpolentă și sexy le-a tăiat răsuflarea tuturor fanilor de pe rețeaua de socializare.

La descrierea postării, actrița a scris și un mesaj încurajator pentru aceste vremuri tulburi. „Ne vom întoarce să mutăm munții!” (Torneremo a spostare i muri-traducere adaptată).

Lidia Buble, Sore, Laura Cosoi și Alina Ceușan  i-au adus aprecieri și complimente.

Deși a trecut doar un an de când a devenit mamă, Catrinel a revenit la silueta impecabilă și profesează în continuare ca model și ca actriță.

Apare în pictoriale foarte sexy și a jucat de curând în filmul „La Gomera”. Catrinel, cunoscută în străinătate cu numele de Catrinel Marlon, și-a început cariera încă din adolescență, iar de ani buni își împarte viața între România, Italia și Statele Unite ale Americii.

Catrinel Menghia a fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011. Din 2012 aceasta este într-o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au împreună o fiică, născută în februarie 2019, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: