Până la revenirea în casa emisiunii „Puterea Dragostei”, Ella a stat împreună cu Jador în București, dar legătura lor n-a fost durabilă.

Bruneta s-a decis să vorbească după ce în  această săptămână a fost atacată puternic de concurenţii de la Puterea Dragostei.

De parcă asta nu era suficient, Ellla a mai avut parte de o nouă lovitură: manelistul a intrat în emisiune, prin Skype și a lansat acuzaţii grele.

Conform wowbiz.ro, Jador a spus clar că a stat cu Ella de la „Puterea Dragostei”, dar comportamentul ei l-ar fi determinat să nu o mai dorească.

„Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine.

Nu te-am simțit nici măcar atât. Știți de ce am făcut treaba asta? Din frustrare că a plecat, jur.

Bă, dar n-o mai vreau. O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea niciodată.”

Bruneta n-a rămas datoare şi a spus tot ce simte în aceste momente după mai bine de două luni de la despărțirea definitivă de Jador.

„Da. El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual.

Nu pot să trec cu vederea faptul  se așează cu  nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea.

Dacă tot vrei să faci ceva, păi, fă-o  fără să știe nimeni. Dacă sunt iubită si respectată, eu nu plec niciodată de undeva, dar în cazul lui Jador nu am simțit că încearcă măcar să mă facă să mă simt așa cum îmi doresc.

Vreau să se termine! Relația nu a mers, asta e, nu trebuie dată vina pe x sau y. Ce a fost a fost, sper să rămână măcar un pic de respect.

Ce m-a deranjat… și vă spun sincer, aceasta este și durerea mea mare, este faptul că nu recunoaște ce face și nu își asumă tot ce face prin spate în fața mea, nu în fața oamenilor, a mea… repet!

La final, din respect pentru tot ce a fost între noi, îi doresc fericire ăi succes în toate”, a spus Ella pentru wowbiz.ro.

Având în vedere aceste dezvăluiri, este de văzut dacă Florin Salam (care a avut câteva contre cu Jador) va profita în vreun fel de aceste dezvăluiri lansate de Ella.