Evenimentul Zilei > Monden > Ce divorţ în showbizul românesc! I-a prins goi în pat. Cine-i amanta? Aici vine bomba
Ce divorţ în showbizul românesc! I-a prins goi în pat. Cine-i amanta? Aici vine bomba

Ce divorţ în showbizul românesc! I-a prins goi în pat. Cine-i amanta? Aici vine bomba

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004, dar războiul dintre ei este departe de a se fi terminat

După ce cunoscuta profesoară de canto şi solistă de jazz l-a surprins în pat cu cea mai bună prietenă, a urmat un divorţ cu scandal.

Se întâmpla în 2004, iar artista n-a avut altă soluţie decât să se despartă de cel care nu o înşelase prima oară.

În momentul rupturii, Ozana Barabancea şi-a asumat creşterea celor doi copii: Gloria si Andrew, care aveau un an, respectiv 3 ani la acea vreme.

Totuşi, conform cancan.ro, fostul soț nu și-a respectat îndatoririle de tată și acesta ar fi motivul pentru care l-a vedeta tv l-a dat în judecată în prezent.

Plângerea făcută de Ozana Barabancea are legătură cu pensia alimentară pe care încă trebuie să o plătească pentru creșterea fiicei sale, o adolescentă de 7 ani în prezent.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a început demersurile în urmă cu doar câteva luni, dar din cauza pandemiei termenele de judecată s-au tot amânat.â

Acum, vedeta așteaptă decizia judecătorilor la data de 18 septembrie. Bărbatul nu şi-a mai repectat înţelegerea cu privire la pensia alimentară şi aşa s-a ajuns la acest proces.

După ce în urmă cu 16 ani şi-a prins soţul în pat cu prietena ei cea mai bună, artista a evitat să se mai implice într-un mariaj şi s-a concentrat pe creşterea copiilor şi carieră.

În urmă cu mai mulţi ani, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ozana Barabancea dezvăluia ce a simţit în momentul în care a văzut-o pe Violeta în ipostaze indecente alături de pianistul care i-a fost soţ:

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra.”

Alături de cântărețul Marcel Pavel, Ozana Barabancea a fost internată în luna iunie la Institutul Matei Balș după ce ambii au contractat noul coronavirus chinezesc.

sursa: cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.