A luat o decizie imediat ce s-a întors de la vizita periodică făcută la medicul ginecolog. Gina Pistol a fost însoțită de iubitul ei, Smiley, la clinica de obstetrică și ginecologie, apoi a hotărât să facă schimbări de decor prin casă. Este de presupus că vedeta tv, despre care s-a vorbit în ultimele zile că ar fi însărcinată, se va ocupa și de viitoarea cameră a bebelușului.

Gina Pistol și Smiley au avut o relație foarte discretă și au evitat să se afișeze în public. Asta până în perioada carantinei. A fost momentul în care cei doi au postat mai multe imagini care confirmau relația, conform retetesivedete.ro.

În timpuln unui live pe contul de YouTube al lui Smiley, cei doi au recunoscut că sunt împreună. Cântărețul obișnuia să discute în sesiunile sale live de pe platforma respectivă cu diferiți artiști, luându-i interviu în una dintre seri chiar iubitei lui, Gina Pistol. Cuplul locuiește la vila pe care artistul o deține la Cernica, iar perioada de izolare i-a apropiat și mai mult. Cântărețul chiar a riscat și s-a lăsat pe mâna iubitei sale atunci când a decis să se tundă. Filmulețul a fost postat pe rețelele de socializare și a atras mii de comentarii și de likeuri.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, afirma Gina Pistol despre relația cu Smiley. 

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mai spunea vedeta, conform celor de la Unica.