Evenimentul Zilei > Monden > Ce dar de nuntă a impresionat-o cel mai mult pe Simona Halep. Sportiva a mărturisit și ce și-a dorit de la Țiriac și Năstase
Ce dar de nuntă a impresionat-o cel mai mult pe Simona Halep. Sportiva a mărturisit și ce și-a dorit de la Țiriac și Năstase

Ce dar de nuntă a impresionat-o cel mai mult pe Simona Halep. Sportiva a mărturisit și ce și-a dorit de la Țiriac și Năstase

Simona Halep a fost impresionată foarte plăcut de cadoul pe care l-a primit din partea Virginiei Ruzici, cu prilejul cununiei civile.

Invitații Simonei Halep au fost rugați, ca la ceremonia de cununie civilă, să nu aducă plicuri cu bani, așa cum se obișnuiește. În schimb, ei au spus că își doresc doar anumite cadouri de suflet.

Simona Halep a fost impresionată de un dar de nuntă primit de la Virginia Ruzici, o rachetă de tenis pe care și-o dorea foarte tare.

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ” a afirmat Simona Halep.

Simona Halep trăiește o stare de euforie

Sportiva a precizat că este îndrăgostită până peste cap de noul ei soț, Toni Iuruc. Ea a dezvăluit că trăiește o stare de euforie continuă din momentul în care s-a căsătorit, în data de 15 septembrie.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a afirmat Simona Halep,  cu prilejul lansării platformei TennisWin.

 

Tinerii soți se pregătesc de vacanță

În acest context, Simona Halep a mai spus că ea și Toni Iuruc vor avea o lună de miere extrem de scurtă. Ea a menționat că va pleca într-o scurtă vacanță de relaxare, de câteva zile. Aceasta mai ales că urmează trei turnee importante pentru ea, pe care trebuie să le pregătească.

„O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a mai spus Simona Halep.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: