Evenimentul Zilei > Monden > Ce credeți că face Reghecampf în timp ce la Dubai Anamaria Prodan trage tare pe final de sezon de transferuri. VIDEO
Ce credeți că face Reghecampf în timp ce la Dubai Anamaria Prodan trage tare pe final de sezon de transferuri. VIDEO

Ce credeți că face Reghecampf în timp ce la Dubai Anamaria Prodan trage tare pe final de sezon de transferuri. VIDEO

Anamaria Prodan s-a afișat cu un bărbat celebru în Dubai. Mai precis, impresara a postat pe social media o imagine cu ea legenda Walter Zenga, anunțând un nou proiect cu fostul fotbalist din Italia.

Anamaria Prodan a scris vineri, 13 august: „Nou proiect în fotbal cu legenda Walter Zenga”, cu o imagine care a stârnit tot felul de reacţii din partea internauţilor.

Anamaria Prodan, proiect cu Walter Zenga

Anamaria Prodan trage tare pe final de perioada de transferuri. Aflată la Dubai, la reședința familiei, trage să facă bani pe ultima sută de metri, vânzând fotbaliști în Emirate, unde are companie. Într-o postare de pe contul de Instagram, Anamaria apare alături de antenorul italian Walter Zenga (foto). Amândoi fac parte din lumea sportului, așa că nu e de mirare că au ieșit împreună pentru a discuta despre afaceri, după cum a ținut să precizeze românca. Este vorba practic despre un nou proiect cu antrenorul Walter Zenga, care a semnat un contract cu impresara.

Şi pentru a incita şi mai mult spiritele, impresara postează imagini incendiare cu ea în Dubai arătând luxul în care tăieşte, conducând maşini extrem de scumpe, mergând în locuri exclusiviste… fără să-i pese de bârfele din ţară cu privire la sotul ei si presupusele amante.

Pe de altă parte, în timp ce impresara se lucrează în Dubai, Laurenţiu Reghecampf a vizitat secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad unde a anunțat că va dona paturile necesare pentru dotarea următoarei aripi a spitalului. Deocamdată a fost vorba de o promisiune, ar trebui să urmeze și un transfer bancar.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a vizitat, sâmbătă dimineaţă, secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean din Arad, a anunţat gruparea olteană, în social media.

Reghecampf a promis că va dona sumele pentru paturile necesare pentru dotarea următoarei aripi a compartimentului ce urmează să fie reabilitat.

“Laurenţiu Reghecampf a vizitat în această dimineaţă Secţia de Pediatrie II a Spitalului Judeţean din Arad şi a făcut un tur în zona recent modernizată, reuşind să aducă un zâmbet pe feţele copiilor internaţi acolo. Antrenorul nostru va dona toate paturile necesare dotării următoarei aripi a compartimentului ce urmează să fie reabilitat”, se arată pe pagina de Facebook Universitatea Craiova.
Echipa Universitatea Craiova va juca în această seară, în deplasare, de la ora 21.30, cu echipa UTA Arad, în etapa a cincea a Ligii 1.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Showbiz-ul românesc a luat foc la aflarea veştii că Laurențiu Reghecampf  divorțează de Anamaria Prodan. Impresara a negat, însă, afirmația făcută de soțul ei. Mai mult, aceasta susține că Laur nu ar avea o amantă.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a precizat Anamaria Prodan

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: