Eva Maria este o domnişoară în toată regula, iar  cei care o urmăresc pe Elena Udrea pe pagina sa oficială de Facebook au reacţionat la vederea fotografiei cu ele două mâncând.

Elena Udrea a devenit mamă în toamna lui 2018- Fostul ministru a născut o fetiţă sănătoasă și, chiar dacă a venit puțin mai devreme de termen, copila a primit nota zece din partea medicilor.

Fetița Elenei Udrea îi cucerește pe susținătorii fostului ministru deoarece este tare frumuşică iar ochii de un albastru intens sunt acaparatori.
Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie unde-şi hrănește fetiţa în curtea casei unde trăiesc cu tăticul cel mai fericit Adrian Alexandrov.

„Minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!”, a scris Elena Udrea în dreptul pozei în care apare alături de fiica sa, Eva Maria.

Elena Udrea: „ La Multi Ani dragi copii, azi, de ziua voastra! Sa cresteti sanatosi si fericiti, iar iubirea parintilor sa va ocroteasca fiecare pas in viata. Nu veti sti cat de mare este aceasta iubire, pana nu veti ajunge si voi parinti.

La Multi Ani Eva Maria, minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!”, a scris fostul ministru MDRT pe social media.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni mâncând, copil şi în aer liber
Sursa foto: Elena Udrea – Facebook.

„Sa va traiasca sa va bucurati de ea !De departe cea mai mare realizare pentru parinti !!!! Superba! ”, a scris un comentator. „La multi ani pentru cele doua fete frumoase din fotografie. Cea mica chiar este o frumusete de copil. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aveti o viata frumoasa si linistita ”. Un alt fan a scris: „La mulți ani! Uite-te la mamă să o vezi pe fiică! Așa să fie și ea când va crește, deșteaptă că mămica!”.