Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ce au făcut prietenii lui Răzvan Ciobanu la locul unde a murit acesta
Ce au făcut prietenii lui Răzvan Ciobanu la locul unde a murit acesta

Ce au făcut prietenii lui Răzvan Ciobanu la locul unde a murit acesta

A trecut un an si trei luni de la dispariția creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Câțiva prieteni nu l-au uitat.  Și au mers la locul tragediei ca să-i aducă un omagiu de suflet, într-o totală discreție. Ce au făcut acolo...

Vă mai amintiți de ce s-a întâmplat în 29 aprilie 2019? Săptămâni întregi după această zi, în care presa și opinia publică au aflat despre moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, a existat o intensă dezbatere pe o singură întrebare: crimă, accident sau sinucidere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu?

Atunci, pe 29 aprilie 2019, a fost descoperit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Era luni dimineața, în jurul orei 07.00, printre niște copaci de lângă un drum din comuna Săcele, situată în apropiere de Năvodari. Alarma a dat-o un țăran care venise să dea de mâncare animalelor dintr-o mică fermă. Apelul la 112 a fost primit la 07.13.

La sfârșitul anchetei, procurorul și criminaliștii au concluzionat că Răzvan Ciobanu a murit în urma loviturilor provocate în timpul izbirii mașinii de copaci, că era sub influența alcoolului și a drogurilor.

Citiți întreaga poveste și vedeți o fotografie de la fața locului, în exclusivitate, pe Rețete și vedete.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.