Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a spus BĂRBATUL TĂIAT de soţie ÎN ZONA INTIMĂ, la 8 Martie? Reacţia este DE NECREZUT│Video
Ce a spus BĂRBATUL TĂIAT de soţie ÎN ZONA INTIMĂ, la 8 Martie? Reacţia este DE NECREZUT│Video

Ce a spus BĂRBATUL TĂIAT de soţie ÎN ZONA INTIMĂ, la 8 Martie? Reacţia este DE NECREZUT│Video

Ziua femeii a adus în prim-plan cazul din judeţul Vaslui, unde o femeie a încercat să-i taie testiculele soţului ei, pentru că nu i-a adus flori şi nici nu o ajuta la treburile casnice. Bărbatul operat a reacţionat şi a vorbit despre cele întâmplate într-un interviu pentru Kanal D.

“Totul e în regulă. Nu m-am speriat… Asta a fost. Am iertat-o. Nu se pune nicio problemă. Mai greşim şi noi, fiecare greşeşte. Ce să se întâmple? Că de Ziua Femeii… urma să merg să îi iau flori. Trebuia să mă trezesc mai de dimineaţă. După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, am coborât la vale şi era şeful de post în maşină. M-a dus la dispensar, apoi m-au adus aici la spital. M-au cusut… nu a durat mult operaţia… m-am gândit că poate nu mai pot să fac copii. Cum să reacţionez? O ţin la distanţă de acum pe soţie. Când m-a apucat, am amorţit, m-a durut un pic. Nu a prins de ele, a prins de piele un pic. Mâine mă externează şi gata. Am o femeie puternică. Femeile care n-au primit flori de 8 Martie să facă la fel ca soţia mea", a spus bărbatul din Vaslui.