Evenimentul Zilei > Monden > Nostradamus din Balcani. Ce a prezis Baba Vanga pentru 2021!
Nostradamus din Balcani. Ce a prezis Baba Vanga pentru 2021!

Nostradamus din Balcani. Ce a prezis Baba Vanga pentru 2021!

Clarvăzătoarea Baba Vanga supranumită şi „Nostradamus de Balcani” a făcut o serie de preziceri interesante şi pentru 2021, printre care şi faptul că în anul care vine omenirea va scăpa de cancer.
Baba Vanga și-a pierdut văzul la vârsta de 12 ani, iar de atunci a fost binecuvântată cu un dar de la Dumnezeu, acela de a putea prezice. Printre cele mai remarcabile previziuni ale sale sunt: ascensiunea ISIS, Brexit și atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA.
Vangeliya Pandeva Gushterova (Baba Vanga) s-a născut în 1911, iar cea mai mare parte a vieţii a petrecut-o în munții bulgari Kozhuh. În timpul vieții sale, se spune că a dezvoltat puteri incredibile cu privire la viitorul omenirii.

Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079

Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus despre anul 2021 că este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: „La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.
Deși a făcut multe preziceri în timpul vieții sale, Baba Vanga a fost cunoscută la nivel mondial după moartea sa în 1996, când submarinul nuclear rus Kursk s-a scufundat doar patru ani mai târziu. Înainte de moartea sa, Baba Vanga a prezis că Kursk va fi inundat, dar la vremea aceea mulți credeau că vorbește despre orașul Kursk din vestul Rusiei. Mai mult, Baba Vanga a prezis președinția lui Barack Obama din 2008 şi retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: